Salutare, dragile mele cititoare. 

  Astăzi vreau să vorbim despre micile pasionate de modă, pentru că au și ele propriile preferințe în materie de fashion, care ar trebui luate în calcul. Presupun că va fi un articol interesant și util  pentru toate mătușile, surorile și mamele de fetițe !!!

  Trebuie să știți că această postare a fost inspirată de la fiica mea Anika, o colecționară înrăită de păpuși LOL. Avem acasă tot ce vrei… păpușele, casă și mobilier pentru micile fashioniste, parfum, săpun, gentuțe,  accesorii, cearșafuri cu LOL SURPRISE și multe alte lucruri cu această tematică. Tot ce ne lipsea era  doar o rochiță minuntă, la care Anika visa.

  Căutând disperat ceva pe potrivă am descoperit Adalin Denim , brandul care crează cele mai colorate rochițe pentru domnițe cu stil. Mare mi-a fost uimirea când am aflat că  Simona Bacaliuc, autoarea brandului,  crează rochițe personalizate, în ediții limitate, cu desene realizate manual. 

  Atât de multe modele, că m-am pierdut în varietatea de culori și desene creative, dar până la urmă am găsit modelul potrivit pentru mica mea colecționară.   Analizând toate detaliile, am aflat că procesul de creație  a desenului implică mai multe etape, astfel în cât culorile să devină intense și cel mai important, rezistente. Cu toate astea  pictura pe textil necesită o abordare de curățare specială. Conform recomandărilor  aceste produse  trebuie curățate în exclusivitate manual, cu apă rece și șampon. Destul de simplu, în contextul în care desenul promite să fie la fel de rezistent ca în prima zi 🙂

  Sper că va plăcut noua mea sugestie, în deosebi acum în prag de sărbători și asta pentru că  Adalin Denim propune o colecție capsulă de Crăciun – un cadou minunat pentru micile iubitoare de modă. Toată gama de produse o descoperiți pe pagina oficială de Facebook sau Instagram 

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com