Ținând cont că am intrat în luna noiembrie și ne apropiem cu pași fermi de iarnă, am hotărât să dedic un articol blănurilor.

Must have-ul sezonului rece sunt blănurile combinate cu piele Putem opta pentru modelele de croială clasică, dar și variante mai moderne cu o croială asimetrică.

În topul tendințelor sunt blănurile cu animal print, modele extravagante în culori intense ca roșu, galben, albastru și verde, dar și cele opulente în culori naturale. Pentru un aspect neordinar alege blănurile realizate din nurcă împletită. Acestea sunt potrivite perioadelor mai calde, iar cele căptușite pot substitui o jachetă mai groasă pentru serile răcoroase.

Pentru ocazii  speciale poți opta pentru șaluri împletite din blană, iar pentru activitățile de zi cu zi poartă veste sau jachete scurte, deoarece sunt mult mai practice și comode.

Dacă nu-ți permiți să cumperi o blană de lux, atunci poți opta pentru gulere sau manșete detașabile, realizate din blană. Acestea pot fi asortate de minune cu un palton din cașmir sau giacă din piele.

Atenție!!!

1.      Un item valoros este realizat dintr-o blană integră și nici de cum nu din bucăți.

2.      O blană trebuie să aibă un aspect luxos, indiferent de culoare sau textură.

3.      Ai grijă ca aceasta să aibă firele dese.

4.      Căptușeala trebuie să fie de calitate și foarte fină.

5.      Modelele în culori intense trebuie asortate cu articole în tonuri neutre.

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.invidia.it / www.cristinahh.wordpress.com / www.furinsider.com