Motivele geometrice și imprimeurile grafice sunt unele dintre cele mai stylish trenduri ale momentului. Această tendință este valabilă atât în materie de vestimentație cât și accesorii. Prin urmare, ca să fii în pas cu moda completează-ți ținutele cu cercei, brățări sau coliere cu forme geometrice.
Cea mai eficientă metodă de a obține bijuterii pe placul tău, e să le confecționezi de sine stătător, iar eu te voi ajuta să faci acest lucru. Cel mai simplu și mai rapid e să realizezi o pereche de cercei, așa că hai să ne apucăm de lucru!
Ai nevoie de:
1. Diverse forme de mărgele (În funcție de propriile preferințe poți alege mărgele în formă de sfere, cilindri, romburi sau pătrate).
2. Cârlige.
3. Cuie.
4. Ținte.
5. Instrumente: clește pentru tăiat și clește bucle.
(Toate materialele necesare le poți achiziționa din magazinele specializate în furnitură.)

DSC_0131 Mod de realizare.
1. Plasează țintele în mărgelele inferioare iar cuiele în mărgelele superioare și inclusiv în cele din mijloc.

DSC_0146
2. Cu ajutorul cleștelui taie surplusul țintelor și cuielor, apoi cu ustensila cu capete rotunde, creează orificii pentru asamblarea detaliilor.

DSC_01533. Când ai toate elementele gata îți rămâne doar să le unești între ele.DSC_0165 DSC_0226 Sper mult că ți-a plăcut și te-a inspirat acest articol. Pe viitor nu ezita să ne sugerezi idei, ce ai vrea să vezi în postarea următoare a rubricii master-class. Succes!