CRĂCIUNUL este acea sfântă sărbătoare a sufletului, a iubirii și a generozității, ce oferă bucurie, speranță și pace lăuntrică tuturor oamenilor. Din acest motiv, de sărbători, Viggo Moldova împreună cu o comunitate întreagă de oameni cu suflet mare, și-au propus să ofere o mână de ajutor bătrâneilor, care își petrec anii din viață la CENTRUL DE PLASAMENT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ȘI ADULTE, din comuna Micleușeni, raionul Strășeni.

  Bătrânii sunt bunicii și părinții noștri, generația care ne face drumul și călăuză în viață. Fiecare dintre noi ajunge la această vârstă, și toți trebuie să ne unim pentru a-i susține, a avea grijă și de a le dărui bucurii. Astfel, campania de caritate ,, AJUTĂ UN BĂTRÂN SĂ ZÂMBEASCĂ,,, găzduită de VIGGO are ca scop să adune cât mai multe cadouri, cum ar  fi haine, încălțăminte, mănuși, pijamale, cărți, produse alimentare, dulciuri și alte lucruri care vor fi colectate în cadrul evenimentului.

   Vă așteaptă o atmosferă plăcută și prietenoasă, condimentată cu un pahar de GLINTWEIN cald și aromat, oferit  de MAURT, plăcinte delicioase, coapte cu dragoste de VisPas Chișinău Hotel / Restaurant, biscuiți și bomboane  dulci  de la B’Sweet, cafea vieneză de la Julius Meinl și desigur muzică bună.

Sunteți așteptați  cu drag, pe 22 decembrie 2018,  ora 17.00 – 21.00,  pe terasa showroom-ului VIGGO, Str. Alexei Mateevici 64