Sunt mereu înaripată să scriu articole despre oameni talentați. Oameni cu care te mândrești că-i cunoști. Unul dintre aceștia este și pălărierul, Iuliana Chiroșca, despre care v-am mai vorbit  anterior.  Ador femeia asta, pentru că este frumoasă, ambițioasă și al naibii de talentată… motiv pentru care îi port pălăriile cu mândrie, cu fiecare ocazie !

   De curând, aceasta a prezentat noua colecție de pălării, în cadrul festivalului internațional de modă ,,Romanian Fashion Philosophy”. Colecția AW/2019-2020 “Decadence by JA” este despre stil și atitudine, despre forța feminină de a mișca frumos lucrurile din loc, de a decide, de a regenera și de a lasă amprente în memorie.

   Este o colecție dedicată femeilor cu caracter și atitudini ieșite din tipare. Celor care  nu se conformează anumitor conveniențe sociale și asta pentru că își doresc să fie altfel… irepetabile, speciale, atipice și nealiniate majorității.

   O colecție de pălării  atât de amplă și asta pentru că are un amalgam de materiale, precum  catifea prețioasă, elemente metalice, lenți creponate și pene de păsări exotice, fetru de lână merinos, velur fin, păr de bivol și chiar iepure împâslit. Pur și simplu, un extaz vizual !!!

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: Chirosca Iuliana