Pe  Valentina Alexa o cunosc de mai mulți ani . O femei de afaceri, inteligentă, creativă, generoasă și extrem de muncitoare. În pofida faptului că își petrecere cea mai mare parte prin birouri și documente, nu pierde nici o ocazie să meargă la un eventual fashion event, pentru că pasiunea față de modă și stil  nu a lăsat-o indiferentă niciodată.

  Știu că își dorea de mult să realizeze o colecție vestimentară pe bunul plac, care să reflecte în totalitate viziunile și preferințele sale stilistice, și coloristice, fără a pretinde la titlul de designer. Astfel, în 2019 a prezentat prima linie vestimentară Ethno Paris, în cadrul festivalului de modă Kasta Morrely Fashion Week, desfășurat în Iași, România.

   Colecția  Ethno Paris reprezintă un contrast dintre nou și vechi, dintre simplitate și autenticitate. O linie vestimentară feminină ce îmbină originalitatea motivelor inspirate din portul național și eleganța stilului parizian. 

   Colecția se remarcă prin croiuri minimaliste  îmbinate cu  elemente decorative tradiționale, cum ar fi  croșeta, mozaicul și pictura, toate executate manual cu multă distincție.

  Fără ezitare pot spune că Ethno Paris a avut un impact pozitiv asupra publicul, asta fiind motivul pentru care colecția va avea continuitate, fiind prezentată în scurt timp la cea de-a VI-a ediție Privé Fashion Events.  Nu știu ce surpriză ne așteaptă, poate o abordare stilistică nouă sau o gamă coloristică intensă și expresivă. Însă, un lucru este cert, Valentina Alexa și-a propus să transforme pasiunea în afacere… Așa că îi urez succes și mulți cumpărători dornici de a purta creațiile ei.

Descoperă colecția integrală AICI

Mai multe detalii despre disponibilitatea produselor și feeting, accesează pagina de Facebook Valentina Alexa sau apelează la numărul de telefon: (+373) 6 9699298

Fashion Stylist: Ylianna Danko

Photography: Arcady Manah

Beauty Stylist: Mita Diana