Cu toate că nu prea suntem încântați de vremea rea, sub nici o formă nu vom scăpa de lapoviță și ploi nici în acest an. De aceea, trebuie să ne pregătim mai în serios, asigurându-ne cu o pereche de cizme din cauciuc.

Pentru perioada rece alege modele îmblănite sau cu ciorapi detașabili, care să-ți protejeze picioarele de frig. Este recomandabil să optați pentru modele cu o mărime mai mare, pentru ca în caz de necesitate să încălțăm o pereche de șosete din lână.

 

Cizmele din cauciuc sunt o opțiune perfectă pentru zilele cotidiene, fiind practice, comode și versatile. Astfel, dacă preferi comoditatea și optezi pentru un look mai casual atunci alege o pereche de jeans skynny , hanorace, pulovere oversize, cămăși masculine,  rochii din tricot cu croieli supradimensionate, pe care să le combini cu geci din piele, veste din blană, paltoane sau  geci de tip bomber.

 

Pentru domnițele cu o fire mai romantică există varianta  „Romantic & Glamorous”. Acesta ar prevede o combinație destul de îndrăzneață, cum ar fi o rochie de siluetă tip „A”  din tricot, catifea, chiffon sau chiar dantelă, asortată cu un blazer sau o rochie din piele ajustată, combinată cu o blană opulentă.

Atenție maximă la imprimeu. Înainte de a merge la shopping  analizează cu atenție garderoba ta şi asigură-te că faci alegerea corectă, pentru ca modelul ales să se potrivească ținutelor tale. Totodată ai în vedere vârsta ta şi modul de viață pe care-l practici. Deci dacă eşti o puștoaică energică atunci poţi alege modele viu colorate cu imprimeuri florale sau inspirate din faună, iar dacă eşti o doamnă, atunci îndrăznește să porţi modele cu imprimeu în carouri, animal print sau modele unicolor decorate cu știfturi metalice, catarame ş.a.

Vezi reportajul realizat în colaborare cu Cristina Burlacu, pentru “Publika TV”: