Indiferent de vârstă,  te salut cu drag pe blog-ul meu.

Ca de obicei te surprind cu cele mai stilate știri, iar cea mai cool  noutate a acestei săptămâni  este petrecerea CHRISTMAS BALL MONÉ. Sâmbătă,  18 Decembrie la Digital Park designerii autohtoni își vor prezenta ultimele colecții, dedicate în exclusivitate  copiilor,  iar micile vedete vor fi  picii  Agenții de Modele  Monè Models.

Pentru a pătrunde într-o atmosferă de poveste  organizatorii ți-au pregătit  nu doar o prezentare de modă ci și un show cu muzică și dansuri, flashmob, multă distracție alături de Moș Crăciun!)))))) Tot aici vei găsi  “Iarmarocul de Crăciun” unde poți descoperi  cele mai frumoase cadouri, jucării  tematice și  dulciuri. 

Țin să  menționez că unul dintre brandurile care își vor prezenta colecțiile este Benetton Group– una dintre cele mai cunoscute companii de modă din  lume!
Colecția de îmbrăcăminte United Colors of Benetton pentru femei, bărbați și copii în fiecare sezon oferă un look total potrivit pentru portul cotidian, iar de această dată te va surprinde cu o colecție deosebită,  suplinită cu cele mai recente tendințe coloristice!

Un alt brand de top care își va prezenta colecția este Creme Brulee by Velitextil-Plus. În cadrul evenimentului CHRISTMAS BALL MONÉ brand-ul va scoate pe podium  o linie de  hăinuţe confecționate din stofe naturale de la producători europeni (Spania şi Italia), în combinație cu un design propriu. 

Cel de-al treilea brand este GAMI-mini dress&accessories. Un brand fondat  în Moldova, ce crează rochițe vaporoase și elegante pentru micile prințese și un spectru larg de accesorii lucrate manual.

 Sper mult că ți-a plăcut recomandarea  mea și  vei fi prezent pe

18 Decembrie la Digital Park, începând cu ora 11:00

Petrecere frumoasă. Cu drag Ylianna Danko, stilistul tău personal !