Hey girls !!!

  Astăzi vorbim despre pălării,  unele dintre cele mai cool și stylish accesorii, inventate vreodată. Acestea pot da un aer cu totul special unei ținute de sezon,  așa că renunță la căciulile clasice și asortează-ți outfit-urile cu pălării sofisticate. Și nu-mi spune ca nici o pălărie nu ți se potrivește, pentru că exista atâtea forme de calote, boruri, și atât de multe stiluri, că-i imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. 

  Dacă tot vorbim de pălării, nu pot să nu fac referire la brandul autohton Julie Anne Millinery, care de curând și-a prezentat noua colecție de accesorii, în cadrul evenimentului „Moldova Fashion Days”.  În această colecție am găsit modele fashionable, care definesc în totalitate tendințele sezonului FW 2018-2019. 

Colecția “Amorphia “ are menirea de a scoate purtătorul  din acel anonimat sobru și neinspirat. O colecție îndrăzneață,  total diferită de ceea ce a oferit până acum designerul Iuliana Chiroșca,creatoarea acestui brand.

  În pofida faptului că pălăriile sunt accesorii atemporale, care nu se demodează niciodată, acestea  totuși sezonier suportă mici schimbări în materie de stil, culoare și decor. Spre exemplu, în acest an sunt la mare căutare modelele originale, cu finisaje neașteptate, cu broderii sau aplicații din mărgele ori pene. 

  Apreciez abordarea nonconformistă, propusă de designer în această colecție. Mă refer la purtarea concomitentă a pălăriilor și eșarfelor, care a schimbat total aspectul ținutelor, printr-o amplasare neordinară. O abordare pe care ți-o recomand,  cu încredere!!!

Sper că ți-am fost utilă și de această dată, și ai aflat lucruri noi în materie de fashion !!!

 Acest articol conține plasare de produse !

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com