Botinele sunt unele dintre cele mai  îndrăgite modele de încălțăminte, pentru că sunt foarte comode și ușor de asortat. Aceste încălțări sunt o veritabilă stratagemă vestimentară și asta pentru că se pretează perfect la orice reinterpretare stilistică.

  Datorită acestui tip de încălțăminte tranziția de la pantofi la cizme nici  nu se mai simte, așa că îndrăznește să-ți achiziționezi măcar o pereche.  Le poți combina atât cu fuste mini sau midi, cât și cu blugi ori o pereche de pantaloni din piele. Chiar dacă sunt extrem de versatile, botine asortate greșit îți pot scurta vizual picioarele, creându-se iluzia optică că ești mult mai scundă și mai plină decât ești în realitate. De aceea asortează-le cu mare grijă, ținând cont de gama coloristică a întregii ținute.

   Dacă tot vorbim de încălțăminte, vin cu o recomandare în adresa producătorilor autohtoni, Irka Shoes fiind brandul #madeinmoldova, care m-a cucerit. Am revizuit cu atenție toată gama de produse și am selectat cele mai stylish modele de botine, care definesc tendințele sezonului rece 2018-2019.    În showroom-ul Irinei Calancea veți găsi botinele perfecte și asta pentru că pe lângă diversitatea de produse de pe raft, designerul creează încălțăminte personalizată la comandă. Astfel, ai șansa să creezi o pereche de încălțări după bunul plac !!!

Vizitează showroom-ul și convinge-te de acest lucru. Adresă: Chișinău, str. Alexandru cel Bun nr.83

 Acest articol conține plasare de produse !

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com