Vineri seara zeci de femei frumoase s-au adunat la o petrecere stilată marca perfecte.md. Acestea s-au delectat cu muzică live, prezentări de modă, recomandări de stil și eleganță. Surpriza serii a fost interpreta Cristina Scarlat, prezentă de această dată în calitate de model. Aceasta a defilat alături de fiica sa, prezentând ținute autentice, semnate de un brand autohton.
Natalia Gordienko, invitatul special al serii, a oferit câteva sfaturi utile. Vedetă a vorbit despre brandurile ei preferate și regulile de bază în modă, pe care se bazează atunci când își procură o eventuală ținută.
Nu a lipsit și lecția de stil oferită de Ylianna Danko, care a prezentat noile produse semnate de brandul ”Ponti”. Stilista a vorbit despre avantajele ciorapilor invizibili, concomitent sugerând idei de asortare, atât pentru bărbați cât și pentru femei.
 
Astfel de șosete poartă și interpretul Adrian Ursu, fapt cu care se mândrește, demonstrând în fața tuturor ciorapii săi. Vedeta se arată încântată de nouă invenție propusă pe piața locală de către brandul „Ponti”.
 
La final cele mai norocoase invitate au beneficiat de premii, oferite de către partenerii petrecerii.
 
Sursă foto: www.perfecte.md