Îți propun să te pregătești de sezonul  rece și să faci un refresh garderobei tale. Drept inspirație îți poate servi colecțiile designerilor autohtoni, care de curând  și-au dau verdictul în materie de tendințe, pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2018-2019.

  Înainte de a merge la cumpărături, ca să achiziționezi  produsele necesare pentru noul sezon, te invit să revizui galeria foto cu cele mai stilate rochii, prezentate în cadrul show-ului „Moldova Fashion Days” . Iată care este alegerea și recomandarea mea:

  Something red

  De câteva sezoane  culoarea roșie este prezentă în mai toate colecțiile marilor case de modă. Nici designerii autohtoni nu au evitat această culoare. Branduri precum: Nicole Storm, Sekana, Julia Allert, Premiera Donna și  Fortuna Sisters au adus în atenția publicului unele dintre cele mai frumoase rochii, în nuanțe de roșu sangvin.

Nicole Storm / Sekana

  Arome de flori 

  Sezonul estival s-a terminat, dar ăsta nu-i un motiv  să renunți la  ținute compuse din  imprimeuri și aplicații florale.  Brandurile Sekana, Alina Bradu, Ariadna by Diana Voevutki, Vistline, My Revival și  Georgette îți propun o varietate de rochii cu motive  florale, în cele mai variate culori și stiluri. 

Sekana / My Revival

Vistline / Georgette

Ariadna by Diana Voevutki

Fortuna Sisters

  Black forever

  Rochia neagră va fi mereu în tendințe, fiind ingredientul perfect al unui look feminin și stylish. Acest articol de îmbrăcăminte este  o investiție rațională, de aceea nu ezita să-ți găsești modelul potrivit în showroom-urile designerilor autohtoni:  Katea Gri, L. Storojuc, Sekana, Julia Allert, Ababii Lilia, Ariadna by Diana Voevutki, Fortuna Sisters, O’BLANC, Vasconi sau  Nude Collection.

Ababii Lilia / Katea Gri

Fortuna Sisters / Vasconi

Sekana / Julia Allert

  Graphic design

  Dacă vrei să fii în pas cu ultimele tendințe ale modei FW 2018/2019, atunci completează-ți garderoba cu rochii minimaliste,  cu imprimeuri sau accente grafice. My Revival, Evadeya , Vasconi și  Katia Gri sunt brandurile care îți propun rochii similare cu print-uri geometrice, precum: dungi, carouri, buline sau  zigzaguri. 

Evadeya / Georgette

  Romantică și visătoare

  La fel ca clasicismul, stilul romantic este mereu la modă. Un stil care îți pune în  evidență feminitatea  prin stofe diafane și detalii decorative, precum funde și  volane. Rochii în această stilistică găsești la Fortuna Sisters, Mallena, Katea Gri, Sekana și  Ariadna.

Katea Gri / Sekana

  Glamour girl

  Pregătește-te pentru o toamnă strălucitoare purtând rochii  statement, din stofe metalice sau modele cu paiete. O’BLANC, Nude Collection și Evadeya ți-a pregătit o serie de rochii spectaculoase, în care vei străluci la propriu.

 Nude Collection / Evadeya

Nude Collection

  Gândește creativ 

  Te-ai plictisit de croiurile ordinare ale rochiilor tale?! Dacă da, atunci creațiile brandurilor O’BLANC, Julia Allert și Ababii Lilia sunt tot de ce ai nevoie. Rochiile reconstruite, cu croiul asimetric, vor pune în evidență personalitatea ta creativă și îndrăzneață.

Ababii Lilia / Julia Allert

  Pasteluri  

  Roz pudrat, bej, albastru pal și verde mentă  sunt culorile ce te vor cuceri și te vor scoate din anonimat în zilele posomorâte. Rochiile, în tonuri pastel, propuse de Ariadna by Diana Voevutki, Fortuna Sisters, Alina Bradu, Brio, Mallena, O’BLANC, Katea Gri, Vasconi, Tricon  și  Nude Collection îți vor oferi un aer gingaș și seducător.

Katea Gri / Mallena

Tricon / O’BLANC

Mallena

 Fortuna Sisters / Ariadna by Diana Voevutki

  Clasical look

  Lasă-te cucerită de sobrietatea rochiilor tip cămașă, a sarafanelor cu croi clasic și rochiile tip sacou, propuse de Premiera Donna, Sekana, Brio, Katia Gri, Georgette, My Revival și  Vasconi. 

Katea Gri / Georgette

My Revival / Georgette

  Simply the best

  În era opulenței și a styling-urilor sofisticate se mai regăsesc  designeri  care surprind cu colecții în stil minimalist.  Precizia tăieturilor și perfecțiunea croielilor te cuceresc iremediabil. Această simplitate îți oferă posibilitatea de a asorta hainele, în zeci de combinații stilistice. Dacă ești și tu adepta acestui stil, atunci vizitează magazinele locale, precum:  Brio, Vasconi, Sekana, Julia Allert,  Nicole Storm și Katea Gri 

Katea Gri / Sekana

Julia Allert

  Transparență seducătoare

  Faptul că au început ploile și s-a lăsat frigul, nu-i un motiv să renunți la hainele transparente. De acest lucru te conving colecțiile de rochii, marca  Sekana, Ababii Lilia, Ariadna by Diana Voevutki, Fortuna Sisters, Alina Bradu, Don Zorina, O’BLANC și  Ecaterina Caraman. 

  În zilele obișnuite îdrăznește să fii alt fel și să surprinzi pe cei din jur cu o asortare stilistică originală. Îmbracă peste blugi sau colanți o rochie transparentă, apoi completează outfit-ul cu o geacă din piele, o beretă și o pereche de bocanci. Te asigur că nu vei trece neobservată pe stradă !!!

Doina Topa / Don Zorina

O’BLANC

Alina Bradu

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci nu ezita să-l distribui pe pagina ta, ca să-l vadă și prietenele tale !)

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: /MoldovaFashionDays/