A sosit momentul să discutăm despre căciulile din blană, accesoriile indispensabile în garderoba sezonului rece. Multă vreme pasionatele de modă au ocolit această piesă vestimentară, însa din momentul în care designerii au readus-o în centrul atenției, căciula a devenit accentul de stil al unui look nonconformist.
Pentru a te convinge de versatilitatea, eleganța și comoditatea căciulilor din blană, am selectat câteva modele stylish, semnate de brandul autohton Milabrega – astrakhan furs. Iată care sunt preferatele mele: 

– Boneta 

Obține cel mai actual outfit al sezonului, asortându-ți ținutele de iarnă cu o bonetă colorată, realizată din blană naturală.  Din punctul meu de vedere, boneta este cel mai versatil accesoriu. Aceasta poate fi asortată atât cu o geacă din piele sau cu un cojoc ori cu un palton clasic.  

– Căciula  de inspiraţie rusească

Una dintre cele mai în vogă piese vestimentare ale sezonului rece, este căciula din blană de inspiraţie rusească. Cunoscută în popor ca ușanca (în rusă ушанка, de la уши = urechi) este înzestrată cu două clape (bucăți mobile de stofă, atașate lateral) și o parte răsfrântă pe ceafă.  Clapele pot fi înnodate în partea de sus a căciulii sau sub bărbie, ceea ce oferă posibilitatea de a o purta în două moduri diferite.  Este o căciulă atipică, foarte călduroasă, perfectă pentru zilele geroase de iarnă.

– Căciula ciobănească

Brandul Milabrega a reinventat cu stil portul național, transformând căciula ciobănească, într-un accesoriu statement, demn de admirație.  În pofida design-ului neconvențional, căciula ciobănească este un accesoriu atemporal, ușor de asortat. Așa că ieși din anonimat, ține pasul cu moda și îndrăznește să fii alt fel !!!

Adresa magazinelor ”Milabrega”:
– Chișinău  Centru Comercial UNIC, etajul 3, zona Din Inimă 
– Chișinău, strada Armenească 30/1
– Bălți, magazinul ”Bălțeanca”

Text: Ylianna Danko

Poze preluate de pe pagina oficială Milabrega – astrakhan furs