Salutare, tuturor pasionaților de modă !!!

  Astăzi vin cu o noutate despre un produs fashionable, care m-a cucerit iremediabil.  Este vorba de noua generaţie de mănuşi, utilizate pentru device-urile touchscreen.

   În prezent,  toţi folosim device-uri cu ecran tactil,  dar care ne creează adevărate bătăi de cap, atunci când suntem  în perioada de iarnă. Sunt sigură că măcar odată v-ați  confruntat cu neplăcerea cauzată de nefuncţionarea ecranelor tactile, atunci când aveați  mănuși  pe mână.  Acum, nu mai este nevoie să vă  scoateți mănușile din grabă ca să scrieți un mesaj sau să răspundeți la un apel telefonic, deoarece veţi putea utiliza orice device cu mâinile acoperite. 

   Acest produs uimitor este adus pe piața din Moldova de brandul autohton Valenti. Mănuşile pentru sezonul de iarnă sunt compatibile cu toate dispozitivele cu touchscreen capacitiv, şi nu numai, inclusiv iPhone, Blackberry, Samsung sau cu orice alt telefon cu ecran tactil.

  Secretul mănuşilor Valenti constă în faptul că după tratarea pielii cu grafit, aceasta devine conductibilă electric, adică curentul static a corpului ajunge la ecran. Astfel  mănuşile devin conductive şi compatibile cu ecranul tactil. 

  Vestea cea mai cool constă în faptul că brandul ”Valenti” are o gamă vastă de modele cu touchscreen, atât pentru femei cât și pentru bărbați , disponibile în 2 nuanțe de negru și maro. Aceste produse își merită în totalitate investiția deoarece sunt realizate din piele naturală, de cea mai înaltă calitate. Este  o piele cu un grad de elasticitate ridicată,  pentru  mișcări libere a mâinilor și confort maximal.  Acestea vă vor proteja mâinile de ger, oferind căldură și protecție, fiind căptușite cu lâna virgina 100% (cu lână din prima tunsoare a oițelor) sau cu cașmir natural 100%. Comod, stilat și practic !!!

   ”Valenti” are misiunea de a aduce căldură și confort mâinilor Dvs prin produse exclusive din piele naturală. Descoperă toată gama de mănuși în magazinele din:

Centru Comercial “Gemeni”, strada Ștefan cel Mare și Sfânt 136

Centru Comercial “Союз”, strada Alecu Russo 1

-Centru Comercial „Zorile”strada Calea Ieşilor 8 

-Tel.contact (+373) 69103001

-Pagina oficială www.facebook.com