Nimic nu oprește o femeie ambițioasa care își dorește să arate frumos. Ăsta ar fi motivul pentru care ani la rând  femeile își exploatează creativitatea pentru a  inventa un produs minune, care să le pună în evidență picioarele superbe.  

  Spre exemplu.  în perioada Evului Mediu femeile își epilau părului nedorit de pe picioare cu o soluţie extrem de periculoasă pe bază de mercur 😰 , iar în a doua  jumătatea secolului XX  își complicau viața cu o altă invenție  năstrușnică 😒 . Acestea,  cu ajutorul pensulei  sau creionul dermatograf  își desenau la spate, pe picior,   “cusătura’  unui dres improvizat.

  Astăzi lucrurile sau simplificat, „dresurile lichide”  devenind noua modă.   Acum nu mai este nevoie să creezi iluzia unor ciorapi cu ajutorul pensulei și nici nu trebuie să te sufoci de căldură în dresuri pe timp de vară și asta pentru că a fost inventată cosmetica decorativă pentru corp. 

   Controversata vedetă,  Kim Kardashian a lansat o colecție de produse cosmetice  pentru corp, care a cucerit iremediabil femeile din toate colțurile lumii. 

 ”Dresurile lichide”  reprezintă în sine un fond de ten care camuflează imperfecțiunile pielii,  oferind un efect radiant de bronz. KKW Beauty –  nu pătează hainele și  se aplică ușor, și uniform pe piele, iar cel mai cool e că poți folosi produsul pe întreaga suprafață a corpului.  Chiar dacă lucrurile par a fi destul de clare, mulți se întreabă care-i diferența dintre KKW Beauty  și  produsele autobronzante?  Ei bine,  secretul constă în faptul că KKW Beauty ascunde  defectele pielii, precum  vânătăile, vasele mici și  cicatricile, și  poate fi  înlăturat rapid, în timp ce produsele autobronzante se înlătură  treptat, peste câteva zile.

 

  Mulți Beauty Bloggeri sau grăbit să testeze noul produs, revenind cu un feedback  cât se poate de pozitiv, cu excepția faptului că totuși produsul nu-și argumentează în totalitate calitatea și asta pentru că pătează pe alocuri hainele !!!  😕 😕 😕

   La momentul actual KKW Beauty  propune  cea mai largă gamă de nuanțe, mai exact 7 la număr, prin urmare fiecare își poate găsi culoarea potrivită  tenului său.  Întregul set de machiaj corporal  poate fi achiziționat la prețul de  125 USD.

   Dacă ți-a plăcut știrea nu ezita să o împarți cu prietenele tale, iar dacă te numeri printre cititoarele care a reușit să testeze  produsul, atunci  revin-o cu un feedback, pentru că sunt curioasă care este opinia ta despre acest produs minune !!!

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.instagram.com // www.google.com