O echipă de specialiști s-au adunat să organizeze o nouă ediție a seminarului ”YD Event”. Stilista Ylianna Danko, în parteneriat cu portalul web EVERYDAY JOURNALISM te invită la “Fashion Journalism”. Dacă ești pasionat de sfera jurnalismului sau ești un tânăr (ă) care tinde spre o carieră de succes în acest domeniu, atunci ești binevenit alături de noi, în data de 21 decembrie, ora 17:00.

Un psiholog cu experiență, un profesor de dicție și unul de bune maniere, te vor învăţa cum să obţii o poziție de succes în ierarhia socială și profesională. Şi pentru că Ylianna Danko stă în spatele organizării acestui eveniment, îţi promitem că nu va lipsi nici prezentarea de modă şi lecţia de stil.

Invitatul special al serii – jurnalista Elena Robu, își va deschide secretele succesului, povestind despre cariera sa și cum i-a reușit să obțină performanțe în jurnalism. Surpriza serii va fi mesajul virtual al unei jurnaliste de peste Prut, care lucrează la unul dintre cele mai bine cunoscute posturi TV din România. 

 

 

Elena Robu
Și, după cum era de așteptat, nu va lipsi nici fourchette-ul și o pauză muzicală garantată de Veronica Ghimp care va interpreta câteva piese live, special pentru colegii săi de breaslă.
Doar la ”Fashion Journalism” aveți posibilitatea să petreceți seara alături de mai mulți jurnaliști care activează la diverse instituții media, dar și alături de cei care fac primii pași în acest domeniu. Prin intermediul nostru puteți să faceți schimb de experiență și să construiți noi prietenii.

Te așteptăm sâmbătă, 21 decembrie, ora 17:00, în incinta ”WMB Models Studio”, str. Kogălniceanu 66, et. 4.
Avem locuri limitate! Dacă te-ai decis, rezervările de bilete se fac la nr. de telefon:

(+373) 078 15 1002  sau  (+373) 069 870 810.