Designeri internaţionali renumiţi, colecţii preţioase şi vedete se vor afla pe podiumul Festivalului KASTA MORRELY FASHION WEEK, ediţia a III-a, pentru a aniversa 10 ani de la legalizarea ocupaţiei de manechin.

Evenimentul internaţional va avea loc în perioada 10-12 noiembrie 2016 la Centrul de Conferinţe Providenţa Iaşi, România.

afis-kmfw-nov-2016-mic

Această ediţie se bucură din nou de promovare internaţională şi peste Oceanul Atlantic.

La Kasta Morrely  şi-au anunţat prezenţa designeri de forţă ai momentului precum: Lana Furs MOLDOVA, Bassam Alcherif LIBAN, Gulnare Xelilova AZERBAIJAN, A Montra Vip PORTUGALIA, Chris & Tonia GRECIA, Megi Petkova, Merlina & Tina fashion BULGARIA, Nada Koljensic MUNTENEGRU, Edith Val, George Hojbotă sau Victoria Sava din ROMÂNIA.

kasta-morrely-fashion-week-iasi-4

În programul festivalului se va desfăşura şi ediţia a III-a a GALEI PREMIILOR ÎN INDUSTRIILE CREATIVE – CREATIVE INDUSTRIES AWARDS®.

Creative Industries Awards este prima gală de acest fel din lume, marcă înregistrată a brandului Kasta Morrely, în care sunt premiate atât marile valori din zona designului vestimentar, cât și valori tinere care prin talentul pe care îl demonstrează prezintă un real potențial de performanță viitoare în industriile creative.

kasta-morrely-fashion-week-iasi-3

De la prima ediţie în anul 2014, Creative Industries Awards s-a bucurat de prezenţa la Iaşi a câştigătorilor din 8 state și două continente: Asia și Europa.

Parteneri principali: BETTY ICE şi Primăria Municipiului Iaşi.

Biletele la festival sunt puse în vânzare:

– în perioada octombrie – noiembrie 2016 la magazinul StudPASS, situat la etajul 2 Iulius Mall Iaşi,

– în zilele 10, 11, 12 noiembrie 2016 la Centrul de Conferinţe Providenţa Iaşi.

Costul unui bilet este 15 RON, la 2 bilete achiziţionate de aceeaşi persoană se câştigă 1 invitaţie.

Informaţii suplimentare: 0722.137.137, www.kastamorrelyfashionweek.com