În ajun de Anul Nou am încercat să-mi inspir cititorii  blog-ului personal – Incroyable Poetry – cu un look, care sper că a fost plăcut (clik aici). Însă, orice outfit poate fi perfecționat cu puțină culoare – make up-ul. Azi, o să vă arăt cât de mult contează acesta și o să mă împart cu produsele pe care le-am folosit, în speranța ca o să găsiți ceva nou și interesant.

unnamed-4-683x1024Aceleași cantități de culori la ochi arată cu totul diferit, atunci când nuanța buzelor este schimbată. Primul look e cu un Nude, de la „Inglot” Lip Pencil, nr.14, iar la al doilea am optat pentru o culoare matte stridentă Liquid Lipstick Vamp, de la Anastasia Beverlyhills.

unnamed-1-1024x683

  • Aplicarea make up-ului trebuie să se înceapă cu un primer. Aici, am folosit Oil-free de la „Laura Mercier”.
  • Fondul de ten lichid e de la ”Urban Decay„ – Naked Weightless Ultra Definition Liquid Makeup – o descoperire, de care sunt foarte bucuroasă și o recomand. Aplicarea fondului de ten o fac cu Beauty Blender-ul, care e produsul meu cel mai iubit, când vine vorba de machiaj. 
  • Conturul prefer să îl fac cu fonduri de ten de diferite nuanțe. Aici însă, l-am făcut cu ajutorul Bronzer-ului hidratant de la Guerlain. Pentru cine nu știe, ”Guerlain„ e primul brand care a adus pe piață bronzer-ul hidratant și acum e best-seller la nivel mondial.
  • Pentru highlights am folosit Touche Eclat-ul  de la ”Yves Saint Laurent„.
  • Sprâncenele au fost conturate cu Eyebrow Kit de la ”Guerlain„.
  • Pentru ombre-ul de pe pleoape am folosit culori din paleta Navy Design de la ”Dior”, eyeliner-ul – de la Artdeco. Având ochii verzi-albăstrui, i-am evidențiat cu ajutorul creionului Dessin Du Regard în culoarea ”Oriental Blue„ de la ”Yves Saint Laurent”. Mascara e Diorshow Iconic Overcurl.
  • Am finisat cu un efect bronze, folosind bronzer-ul menționat mai sus și cu pudra translucidă de la Guerlain, Les Violettes. O alternativă mai ieftină, dar nicidecum mai rea, găsiți la The Balm – Sexy Mama Translucent Powder.
    În caz că make up-ul este pentru un eveniment de lunga durată, vă recomand Setting Spray-ul de la Urban Decay. Personal folosesc ”Oil free„, dar linia oferă și alte opțiuni, pentru fiecare ten.

 

Cu mult drag și cât mai multe produse de make-up.  V-am pupat!

Text: Simona Chitoroaga
www.incroyablepoetry.wordpress.com
@theincroyable / INSTAGRAM