Salutare, draga mea pasionată de modă. 

  Astăzi îți propun să vorbim despre mănuși – unele dintre cele mai importante, stilate și utile accesorii, în garderoba sezonului rece. 

  Mănușile au traversat întreaga istorie a  modei. Din antichitate și până în epoca modernă, aceste accesorii au fost prezente  în toate activitățile zilnice, fiind purtate  la operă, la vânătoare, în timpul șofatului,  inclusiv  la evenimente speciale.

  Există atât de multe tipuri de mănuși, că te poți pierde în varietatea de exemple, de aceea îți recomand să găsești modelul care se potrivește, nemijlocit,  stilului tău de viață. Spre exemplu, dacă ești adepta tehnologiilor de ultimă generație, atunci mănușile pentru device-urile touchscreen sunt tot de ce ai nevoie ( Dă click  AICI  ca să vezi întreaga colecție), iar dacă te numeri printre cei care detestă frigul, atunci ar fi cazul să-ți îndrepți atenția spre modele  căptușite sau din piele hidrofobă ( AICI poți vedea o serie întreagă de produse potrivite pentru tine ).

  Întrucât ți-am oferit două link-uri către o serie concretă de produse, cred că ți-ai dat seama că-ți sugerez un anumit brand, unul care are cel mai bun raport preț/calitate și care corespunde în totalitate ultimilor tendințe ale modei. Da, este vorba de VALENTI – cel mai  bun brand din Moldova, care produce mănuși cu stil, de cea mai înaltă calitate. 

  Am descoperit această marcă acum un an și am devenit instantaneu o fană înrăită a acestor produse. De atunci am grijă să nu scap din vedere vreo noutate din cele mai  fresh colecții, ca mai apoi să ți le prezint și ție.  

  Noua colecție CAPSULĂ, destinată sezonului rece 2020 – 2021, își dezvăluie misterul  prin jocuri de culori și combinații de piele, și stofe.  Linia include mănuși pentru femei și bărbați, cusute manual, cu finisaje impecabile. Apreciez mult faptul că această colecție dispune de o varietate de modele în nuanțe, texturi  și stilistici absolut  diverse.  Dacă și tu ai țintit ochii pe vreo pereche anume, atunci nu ezita să vizitezi oricare dintre magazinele VALENTI ca să-ți găsești modelul potrivit. Cumpărături plăcute !

Adresa magazinelor Valenti :

  • C.C.Gemeni
  • C.C.Soiuz
  • C.C.Zorile
  • Telefon: (+373) 69103001