Începem săptămâna prin prezentarea celei mai așteptate conferințe de modă a lunii noiembrie –  Moldova in Fashion Conference 2019 // Part of MBW 2019

   Ediția din acest an vine să revoluționeze conceptul de inovare, implicând stabilirea unui echilibru între creșterea economică și protecția mediului. Aici veți găsi soluțiile perfecte de dezvoltare durabilă a afacerilor,  fără a epuiza resursele disponibile și fără a distruge mediul, sau mai bine zis, fără a compromite posibilitățile de satisfacere a nevoilor generațiilor următoare.

  Această conferință  reprezintă o întrunire,  în care speakeri internaționali vor  împărtăși cu toți membrii comunității fashion din Moldova,  cunoștințe, tehnici și viziuni asupra procesului de inovare a sustenabilității industriei locale. Informații validate la nivel internațional ce pot fi aplicate cu succes  la nivel local.

  În agenda conferinței se regăsesc speakeri internaționali cu renume din Italia, Israel, UK, Belgia și Olanda. Specialiștii vin cu un bagaj de cunoștințe considerabile din domeniile smart textiles, 3D design, inovația și sustenabilitatea în business fashion și desigur cu cele mai noi informații în materie de tendințe pentru anul viitor. Conferința fiind integral tradusă în limba Engleză, Română și Rusă.

  Toți doritorii sunt așteptați pe 16 noiembrie 2019, începând cu ora  10:00  și până la  17:00, la ”TEKWILL„, str. Studenților 9/11.

Dacă nu ați reușit să achiziționați un bilet, o puteți face chiar acum pe iticket.md

Întrebări adiționale:
☎ 078839070

  Rezidenți ZIPhouse – 50%
  Pentru membrii APIUS reduceri – 30%
  Pentru studenți costul biletului – 100 lei (este valabil la prezentarea carnetului de student)

——————————————————————————————————————————————

  Evenimentul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse al Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova.