Un teanc de hârtii, vreo 5 cutii de mărgele, nopți nedormite, multă muncă, mari așteptări, multe investiții și o doză nebună de emoții. Așa aș descrie participarea mea la cea mai grandioasă expoziție de artizanat din Firenze, Italia. Acum mă pot mândri cu o nouă experiență, una deosebită, care mi-a întrecut așteptările.

0867_1

Mostra Internazionale dell artigianato din acest an a găzduit expozanți din peste 50 de țări ale lumii și miii de vizitatori. Sute de meșteri artizanali și designeri și-au expus cele mai originale lucrări, eu la rândul meu prezentând ingenioasele colecții de coliere, realizate din hârtie.

9193

0740

DSC_0015

DSC_0469

DSC_0354

DSC_0450

DSC_0412

Pentru această expoziție am muncit mult, punându-mi capul în mișcare am inventat câteva modele noi, care au cucerit publicul italian și nu numai. Este vorba de modelele în formă de semi lună, cele rotunde, dar și variantele tridimensionale realizate dintr-o hârtie cu textură specială. Acestea își schimbă culoarea în funcție de direcția luminii, căpătând tonuri de marsala, gri sau albastru metalic.

Без имени-1

rDSC_0429

DSC_0468

DSC_0459

Ne privind la faptul că de la început m-am confruntat cu o serie de probleme organizatorice fiind copleșită de emoții și gânduri dacă o să-mi reușească sau nu cele planificate, în scurt timp lucrurile s-au normalizat. Destul de rapid dispoziția și planurile mele s-au schimbat la 360 de grade, fiind învăluită și flată de reacțiile pozitive și complimentele vizitatorilor. În mai bine de 6 zile am fost înconjurată de o atmosferă atât de plăcută și frumoasă, iar bucuria din ochii cumpărătorilor m-a încurajat și m-a motivat să continui să fac ceea ce-mi place.

DSC_0399

Acum femei frumoase din toate colțurile lumii îmi vor etala colierele, iar eu aștept cu nerăbdare următoare expoziție!

DSC_0074

Mai multe detalii și fotografii găsiți pe pagina oficială: www.facebook.com