La cea de-a doua ediție a seminarului de modă, Ylianna Danko, a oferit mai multe sfaturi de stil. Aceasta a vorbit despre regulile și dress code-ul evenimentelor festive.

Un subiect aparte a fost dedicat bărbaților. Aceștia au fost ghidați de către stilistă cum să-și aleagă corect costumul, cămașa, cravata și chiar pantofii, astfel în cât să arate impecabil. Nu a lipsit nici master class-ul promis. Un consultant al salonului ”Golden Land Men’s collection” a arătat pe etape cum poți face nodul la cravată. Iar la final a urmat o prezentare de modă de costume autentice bărbătești.

 

 

De asemenea s-a vorbit și despre ultimele tendințe în materie de rochii, dar și cum să alegem corect încălțămintea, geanta și bijuteriile ţinând cont de model. După a urmat două prezentări de modă de rochii de seară & cocktail propuse de salonul ”Amadeus” dar și câteva modele din colecția “Femininity in Vogue”, semnată de Yliana Danko.

 

Invitata specială a serii, nutriționista Galina Tomaș a vorbit despre alimentația sănătoasă, iar hair stylist-ul Anna Rusu, specialistul salonului de frumusețe ”Feminin Dom” a oferit un master-class.

De la eveniment nu a lipsit decorațiunile vintage, fourchett-ul, muzica anilor ‘20, dar și piesele live interpretate de Elena Carafizi acompaniată de Andrei Oancea. Serata să încheiat cu o tombolă de cadouri, oferite de parteneri.

 

 

Fotograf: www.daikiri.net