Kasta Morrely invită tinerii din Chișinău (fete și băieți) pasionați de domeniul modei, la preselecția Festivalului Internațional ”Kasta Morrely Fashion Week 2016„. Tinerii selectați vor beneficia de un curs de formare gratuit și la sfârșitul festivalului vor primi un certificat de absolvire ”Manechin Recunoscut”.
”Kasta Morrely Fashion Week„ este primul Festival internațional highclass de promovare a trendurilor în modă, organizat de o echipă multicalificată, cu experiență de peste 10 ani în conturarea festivalurilor de modă. Designerii invitați din Dubai, Liban, India, New York, Olanda, Italia, Franța, Ucraina, Moldova, România ș.a. vor prezenta creații exclusiviste în premiera mondială.
Proiectul ”Kasta Morrely Fashion Week„ promovează cetățenia activă și importanța industriilor creative.
-„Anul acesta se sărbătoresc 10 ani de la legalizarea pentru prima data în lume a meseriei de Manechin, rezultat al proiectului de cercetare ”Kasta Morrely„. Festivalul internațional ”Kasta Morrely Fashion Week” este o oportunitate unica de pregătire gratuită pentru calificarea de Manechin a tinerilor din Rep. Moldova pasionați de acest domeniu” a declarat Diana Morelli, director de imagine KMFW.
Preselecția din orașul CHISINĂU se va desfășura sâmbătă, 12 martie 2016, între orele 14:00 – 16:00, la Sala ”UNICA” Filiala Bio-Ritm (Str.Tighina, 49/5).

afis casting chisinau yd

Nu se percep taxe de înscriere sau de pregătire.
Criterii de selecție:
– Vârsta între 14 – 30 ani (pentru participarea minorilor este necesar acordul parental);
– Înălțime minimă, fete 1.73 m, băieți 1.80 m;
– Naturalețe și aspect armonios.
Pentru rezervare loc, se va completa formularul din următorul link http://kastamorrelyfashionweek.com/manechine/inscrieri/
„Kasta Morrely” este o asociație culturală, neguvernamentală, nonprofit, ce a fost fondată de cercetătorii, care au realizat proiectele de Standard ale calificărilor pentru ocupația Organizator spectacole (C.O.R. 342909) și ocupația Manechin (C.O.R. 521001) aprobate A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Contacte
Telefon: 00373. 69035452, 0040.752.435.407
Facebook: https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/
Website: http://kastamorrelyfashionweek.com/