Sărbătorile de iarnă sunt învăluite de magie şi bună dispoziţie, iar de Revelion se îndeplinesc dorințe și se deschid noi orizonturi.  Pentru astfel de momente speciale, trebuie să alegem și o ținută excepțională, una care ne va garanta o apariţie de milioane.

Ca să micșorez volumul de informații  și să nu vă plictisesc cu prea multă teorie,  am ales 4 modele de rochii, perfecte pentru seara dintre ani și alte ocazii speciale. Așa dar, iată care sunt preferatele mele:  

  • Rochia din catifea   

Femeile superstițioase pot alege rochia în  funcție de mascota anului, determinată de vechiul calendar chinezesc. Și așa cum anul 2018 este reprezentat de simbolul câinelui galben, puteți miza pe o rochie din catifea în nuanțe de galben intens sau tonuri profunde de maro.                                                                                                               

 Astrologii susțin că este bine venit ca în noaptea dintre ani să purtăm haine  în nuanțe de bej, galben, muștar sau maro, pentru că astfel îl vom mulțumi pe stăpânul anului 2018, iar drept răsplată acesta ne va flata cu izbândă.

Dacă facem abstracție la astrologie, rochia din catifea rămâne, totuși,  a fi  cea mai bună opțiune pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta fiind un simbol al luxului și al nobilimii.  Prin urmare, indiferent de nuanță sau croi, rochia din catifea poate constitui baza pentru un look de seara de invidiat.

  • Rochia din mătase

Rochia din mătase este o piesă statement, pe care orice iubitoare de modă trebuie să o dețină în garderobă. O rochie fină, cu un tușeu inconfundabil, care va pune în evidență feminitatea purtătoarei.

  • Rochia atipică 

Sunt femei nonconformiste, personalități  care nu vor să se supună regulilor tradiționale de stil. Anume acestor femei le recomand rochiile atipice – modele cu croiuri sofisticate ori transparente, cu detalii abstracte,  sau prototipuri realizate din țesături  pretențioase. O rochie din lúrex sau una din piele lăcuită ori un model realizat din stofe cu efect metalic, poate constitui opțiunea ideală pentru un eveniment  corporativ sau o petrecere într-un club de noapte.

  • Rochia din dantelă

Trebuie să recunoaștem că rochia din dantelă este preferata tuturor femeilor. Este feminină, delicată și sexy, motiv pentru care rămâne a fi în topul preferințelor și recomandărilor. Renunță la clișee și asortările banale cu pantofi stiletto sau sandale fine. Asortează rochia dantelată cu o pereche de cizme colorate, tip șosete sau o pereche de botine atipice. Completează look-ul cu o pereche de cercei supradimensionați și fii vedeta serii!!!


Toate rochiile, pe care vi le-am recomandat,  le găsiţi în magazinul Pro Fashion, din CC Grand Hall, etajul 3.   Iar dacă doriți să vedeţi şi alte modele, accesați pagina oficială: www.facebook.com  

PS: Sper că această postare vă va ajuta să faceți alegerea perfectă. Sărbători fericite !!!

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com