Salutare tuturor pasionatelor de modă, care indiferent de anturaj  și stările de spirit știu cum să-și valorifice feminitatea.

 

  Întrucât stilistul este partenerul tău în materie de stil, am decis să  vin cu o recomandare, care îți va miscșora cercul de căutări și te va ajuta să-ți individualizezi garderoba de sezon. De curând am avut o superbă  colaborare cu brandul autohton Ponti, datorită  căreia  am descoperit cea mai nouă  colecție de dresuri personalizate. Apropo, proiectul a avut un mare succes fiind apreciat și de echipa editorială ROIDX MAGAZINE din Franța. 

  Țin să menționez că Ponti  propune articole de calitate europeană, create cu dragoste  în Moldova.  Un sortiment bogat de dresuri şi şosete pentru femei, bărbaţi şi copii. Colecția despre care vă  vorbesc cuprinde modele  semitransparente, cu talie clasică, particularizate cu buline, inimioare și steluțe. Modele adorabile cu ajutorul cărora poți defini cele mai simpliste styling-uri.  Așadar, iată  lista recomandărilor mele:

   – Dresurile cu buline Amalia cu densitatea  20 DEN,  vor adăuga o notă retro și extrem de cochetă oricărei ținute. Conținutul de Lycra asigură mulare perfectă pe picior, iar Multifibra face dresurile  deosebit de moi și gingașe.
   – Dresurile  Stela, cu densitatea  40DEN, vor adăuga o notă  de stil oricărei ținute. Un model cu talie clasică, ce va cuceri atât adolescentele cât și cele mai nonconformiste doamne.  Acest model atipic se va integra în ținute în stil dramatic,  rock, glamour, disco, eclectic, military style,  grunge și chiar sport chic, totul depinde de preferințele inividuale ale fiecăruia. )))
Brenda, cu densitatea 20 den, este modelul meu preferat.))) Un prototip cu talie clasică, cu un amalgam de inimioare de culoarea neagră și roșie. Chiar dacă inimioara pare a fi un motiv foarte romantic și adolescentin, te asigur că poti construi styling-uri extrem de structurate în stil glam sau  elegant.

   Cel mai cool lucru pe care trebuie să-l știi e că  nu-i necesar să mergi în magazine ca să  cauți modelul potrivit, pentru că  acum poti face achiziții on-line, livrarea mărfurilor  fiind efectuată  de compania Nova Poșta în raza orașului Chişinău și suburbii, inclusiv în orașele și satele din  RM.  Operatorul www.ponti.md va procesa comenzile   începând cu ora 09:00 până la 17:00 de luni până vineri, cu excepția zilelor de weekend și a zilelor de sărbători oficiale. Timpul de pregătire/livrarea a comenzii  se efectuează timp de 2-3 zile lucrătoare.

   Costul livrării

  • Costul livrării în orașul Chişinău – 40 lei 
  • Livrare gratuită de la 500 lei 
  • Costul livrării în suburbiile Chișinăului și în RM – 60 lei
  • Livrare gratuită de la 800 lei
  • Dacă  dorești să  primești comanda în aceeași zi – suna la nr. (+373) 60 254 444

    Comanda poate fi plătită online: 

  • prin PayPal 
  • prin carduri bancare Visa sau Mastercard

Produse recomandate de stilista Ylianna Danko. Succes la shopping !