Accesoriile fac diferența, fiind cele mai importante detalii care scot din anonimat  outfit-urile neinspirate. Designerii consideră că a venit timpul să renunțăm la modelele simpliste în stil minimalist și să facem loc în garderobă celor extravagante, stridente și expresive.
În topul clasamentului se află accesoriile cu efect metalic. Practic în toate colecțiile marilor designeri putem vedea accesorii în nuanțe metalice: argintii, aurii ori cu reflexii de mov sau albastru. Gențile și pantofii sunt cele mai reușite variante care pot completa fie o ținută de seară fie una de fiecare zi. Important e ca acestea să fie asortate corect și anume cu piese vestimentare unicolore cu suprafețe mate pentru a evita aspectul redundant.
La fel de populare sunt accesoriile în tonuri pastelate. Nuanțele de verde mentă, roz ori albastru pal, precum și tonurile pulverulente sunt la mare căutare în acest sezon. Astfel de accesorii conferă ținutelor un aer fin și romantic.
Înafară de culorile pastelate și cele cu efect metalic, în această primăvară se poartă accesoriile expresive prin culori stridente. Stiliștii ne îndeamnă să adaugăm un accent de culoare în garderobele noastre, mizând pentru ochelari cu rame neon, klutch-uri din plastic viu colorate sau bijuterii în tonuri profunde și intense.
Se pare că în acest an formele extravagante ale bijuteriilor vor umbri modelele laconice și simple. În tendințe fiind cerceii candelabru, brățările late tip manșete, colierele statement și inelele masive. Specialiștii ne îndeamnă să optăm pentru salbe de mărgele voluminoase, pandantive în stil etno și lanțuri  punk.
Orice informație de pe acest site poate fi preluată doar cu acordul în scris al Y. Danko
Text: Ylianna Danko
Sursă foto: www.elle.ru