Anual în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week se desfășoară cele mai importante concursuri de frumusețe de peste Prut – ”Miss România„ și ”Top Model România”.  Iată că și în acest an, în perioada 1-6 decembrie, cele mai frumoase și talentate manechine din țara vecină vor lupta pentru titlurile mult râvnite.

BFW relatează că câştigătoarele concursurilor ”Miss România„ și ” Top Model România„ din acest an vor primi din partea casei de bijuterii Adam & Eve accesorii de lux, în valoare de 10.000 Euro. Astfel, deținătoarele locurilor de frunte vor primi în dar bijuterii realizate din aur de 18 karate, decorate cu safire și diamante, realizate manual de designerul Adam Alexandru.

Duminică 6 decembrie vom afla numele fericitelor câștigătoare, așa că nu pierdeți transmisia LIVE de pe site-ul oficial bfashionweek.com.

Miss-Romania-2014-253 Țin să menționez că în anul 2014 Diana Cîrdei  a fost desemnată Miss România, în cadrul concursului de frumusețe organizat sub egida Bucharest Fashion Week. Frumoasa moldoveancă în vârstă de 19 ani este cunoscută pe plan internațional ca manechinul cu ochii de aur. Tânăra are dimensiuni de top-model 86-60-88 cm și 1,78 m înălțime.

Miss-Romania-2014-254