Roz pastel a cucerit podiumul și-a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite tendințe ale sezonului cald 2016. Feminine, elegante și fine, nuanțele de roz au fost dintotdeauna în topul preferințelor coloristice, al oricărei femei. Mai mult,Roze Quartz este una dintre culorile anului 2016, recomandate de Institutul Pantone, la fel ca și  Serenity.

Printre brandurile care au dat tonul acestui sezon se numără Armani, Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Rochas şi Zac Posen. Majoritatea dintre casele de modă menționate mai sus, au mizat pe ținute All Rose. Versace, însă, a mixat un roz pastelat cu negru, obținând astfel un efect dramatic și expresiv.

dolce & gabbana armani versace

Rozul pal se combină foarte bine cu același serenity, cu alb, negru, cu nuanțele de bej, gri deschis, maro și auriu. În general, nuanțele pastelate se asortează perfect cu alte culori pale. Însă, poți obține un efect remarcabil, dacă mixezi culorile conform conceptului Color Blocking. Ambele variante vor crea o apariție memorabilă, totul depinde de personalitatea și  felul tău de a fi. 

rose 1 serenity 1

rosequartz-sheer-shift-dress_street-style-ideas-for-spring-2016 blushcolors-outfit-for-spring-2016-with-asos-white-coat

O ținută All Roze poate fi completată cu o geantă sau un clutch în nuanțe mai intense și contraste. Un print floral bogat sau o geantă de culoarea muștarului vor  constitui accentul unui outfit impecabil.

geanta 1

peach-white-asos-jumper-dress-street-style-ideas-for-spring-2016 croppedtrenchcoat-outfit-in-rose-quartz asos-suede-mini-skirt-with-pinafore-bodice_GGDB-super-star-sneakers-outfit

Text: Nelly Sargu / Pretty Little Writer

Sursă foto: www.google.com