Oamenii invalizi nu ne pot trezi decât compasiune și regrete, un clișeu greșit al societății, pe care Michael Stokes a decis să-l spulbere. Celebrul fotograf din California a realizat cel mai cool pictorial, prin intermediul căruia vrea să ne demonstreze că de fapt avem multe de învățat de la oamenii cu dizabilități.

Michael a inițiat un proiect fotografic, în care eroii principali sunt soldații armatei americane, mutilați în timpul serviciului militar. Prin prisma aparatului său de fotografiat, Michael ne îndeamnă să privim membrele amputate și protezele nu cu milă ci cu admirație. Câtă bărbăție, curaj, putere de spirit, voință, motivație, mândrie și nu în ultimul rând sexualitate, emană aceste imagini.
veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-18 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-17 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-15 (1) veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-11 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-10 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-7 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-6 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-4 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-3 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-2 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-20

Sursă: www.thejizn.com