Ca să fii mereu în pas cu moda și să urmezi codul vestimentar potrivit sezonului cald, poartă șosete invizibile. Acest artificiu de imagine protejează picioarele de bătături, rosuri, împiedică apariția transpirației și totodată face o ținută să corespundă în totalitate sezonului estival.
Bărbații le pot asorta atât cu mocasini, încălțăminte casual de vară sau tip sport. Pantofii tip ”loafers” sau ”boat shoes„ purtați pe timp de vară cu ciorapi obișnuiți se consideră o greșeală de stil inestetică, de aceea ai grijă să-i asortezi doar cu șosete invizibile.
  
Astfel de șosete pot fi purtate și la o ținută smar-casual sau cu o alură mai elegantă asortată cu o pereche de pantofi clasici, dar trebuie să ții cont neapărat de locația unde urmează să fie purtat un astfel de outfit. La evenimentele lipsite de pretenții, care nu impun reguli drastice de dress-code te poți afișa cu glezna la vedere, ceea ce nu pot spune și de evenimentele tip business sau black tie.
Șosete invizibile pentru femei sunt o opțiune la fel de rezonabilă, care împiedică alunecarea piciorului, în încălțămintea cu toc înalt sau platformă.
Șosetele pot fi purtate cu balerini, mocasini, încălțăminte tip sport sau pantofi cu toc înalt. Însă sub nici o formă nu pot fi asortate cu sandale, pantofi decupați, atât în vârf cât și în zona călcâiului. Prototipurile decorate pe margine cu elastic dantelat pot fi lăsate la vedere, fiind asortate cu o fustă, rochie sau pantaloni scurți din dantelă ori print floral.
Șosete invizibile pot fi găsite acum și în Moldova. Brandul autohton ”Ponti” îți propune o gamă largă de modele pentru femei și bărbați la un preț destul de avantajos. Brandul oferă o multitudine de prototipuri în culori uni, cu print floral, modele din bumbac sau dantelă. Accesează pagina oficială de /www.facebook.com/  pentru a vedea toate produsele.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Orice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu permisiunea scrisă a Y. Danko. Adresați request:danko.ylianna@mail.ru
Text: Ylianna Danko
Sursă foto:www.modshoes.co.uk