Salutare frumoasele mele pasionate de modă.

 

   Nu este pentru prima oară când vă vorbesc despre produsele Viorica Cosmetic, atât din prisma unor colaborări profesionale cât și a unui client fidel.  Am descoperit aceste produse acum câțiva ani  și-am rămas până în prezent o fană înrăită a unor produse, fiind mereu cu ochii pe noile apariții în materie de beauty.  De curând am primit o invitație, la lansarea noului produs. Este vorba de  crema multiprotectoare anti-age cu factor de protecție SPF 20 din gama Vie. Evenimentul de prezentare  a avut loc într-un local select din capitală și a adunat celebrități din toate domeniile, muzică, medicină,  actorie, oameni de televiziune, creatori de conținut și lideri de opinie. 

   Invitatele s-au arătat, la fel ca şi mine,  încântate de produsul revoluționar anti-age.  Acest lucru se datorează faptului că crema nu doar hidratează tenul şi luptă cu îmbătrânirea, ci şi o previne, datorită factorului de protecţie solară SPF 20. 

   Specialiştii Viorica Cosmectic ne-au adus la cunoştință faptul că complexul antioxidant, care stă la baza cremei şi oferă îngrijire anti-age, numit  Viephenol, este  un ingredient unic obținut din semințe de struguri, cultivați pe teritoriul Republicii Moldova. Uimitor este faptul că efectul antioxidant este de 50 ori mai puternic decât cel al vitaminei C și de 20 ori mai puternic decât cel al vitaminei E. In concluzie, abia aştept să  aplic în practică  produsul minune. )))

   Dacă v-am tentat  să probați  noua cremă multiprotectoare anti-age cu factor de protecție solară SPF 20 atunci vizitați orice  magazin Viorica Cosmetic din ţară dar şi site-ul oficial www.viorica.md.

 

   Să aveți o vară superbă şi o piele hidrată. Cu drag, Ylianna Danko – stilistul vostru personal !