Trebuie să recunoaștem că din ce în ce mai multe persoane, renunță să mai facă shopping în Moldova. Esențialele motive sunt: prețurile nejustificate a hainelor în țara noastră, design-ul demodat a pieselor vestimentare din majoritatea magazinelor și inclusiv proastă calitate a acestora.

Însă, sunt totuși magazine în Chișinău, care merită a fi vizitate.  Printre acestea  se numără și My London Shop. Am descoperit acest magazin aproximativ jumătate de an în urmă și sincer vorbind m-am îndrăgostit instantaneu de câteva zeci de rochii.

”My London Shop” este o afacere de familie, înființată de două surori stabilite la Londra. Anume pentru faptul că această țară are atâtea de oferit în materie de modă, acestea și-au pus drept scop să creeze în Chișinău un loc unde pot fi găsite piese vestimentare și accesorii unice.

Astfel aici găsiți cele mai bune brand-uri londoneze ca: Fever London, Aftershock, Catherine Deane, Bastyan, Almost Famous, ISSA LONDON, Nougat London, Coast ș.a. Tot aici veți putea găsi superbe rochii, semnate ”Temperley London”, brand-ul preferat al prințesei Kate Middleton.

Țin să menționez acest lucru, pentru că anume Ducesa de Cambridge, conform „Vanity Fair„ este una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, regăsindu-se și în topul celor mai stilate celebrități, ”Hall of Fame”. Astfel a devenit în timp un style icon, demn de urmat. Așa că nouă nu ne rămâne decât să luăm exemplu.

.
Magazinul este asemeni unui Dress Agency, care transformă shopping-ul într-o experiență plăcută și deosebită. Aici se lucrează cu fiecare client în parte, oferindu-i servicii de consultanță vestimentară a unui stilist recomandat sau solicitat de către cumpărător.
 Îmi place foarte mult ideea “all under one roof” propusă de magazin. Acest concept oferă vizitatorilor posibilitatea de-a crea un Total Look, având la îndemână toate accesoriile necesare.

Pentru că achizițiile în Londra se fac direct de la creatori, magazinul reușește să ofere articole vestimentare de calitate, la prețuri mult mai mici decât cele indicate pe etichetă. Astfel se pune accent pe RRP, ce reprezintă prețul recomandat de producător. Acest lucru se face cu scopul de a ajuta cumpărătorul să evalueze valoarea produselor.

Printre vizitatorii și clienții fideli ai magazinului, se numără doamne de afaceri, femei din sfera politică,  persoane publice, dar și interprete din showbiz-ul autohton. Eu la rândul meu, am devenit o clientă fidelă și recomand tuturor doamnelor cu stil să viziteze acest magazin.

Apropo, pe lângă gamă vastă de rochii și accesorii, ”My London Shop” propune și articole vestimentare pentru bărbați, inclusiv hăinuțe pentru copii. Micuța mea Anika, fiind una dintre cele mai mici cliente ale magazinului.

 

Găsiți magazinul pe bl. Ștefan cel Mare 69, în incinta restaurantului ”Casa de nunți Oscar”, et. 2.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 Fotografii preluate de pe pagina oficială de facebook „My London Shop”

www.facebook.com