Multe domnișoare preferă să poarte, atât la ocazii speciale cât și în zilele cotidiene, rochii și bluze decoltate. Însă puține din ele știu ce lenjerie se potrivește unor astfel de piese vestimentare. Anume din acest motiv am hotărât să vă sugerez câteva reguli elementare de stil, care vă vor ajuta să evitați situațiile jenante și să arătați impecabil.

Cea mai importantă regulă pe care trebuie să o memorizați, este faptul că decolteurile generoase sunt incompatibile cu sutienele clasice și bretelele transparente. Astfel, dacă nu ai o siluetă perfectă și bustul excelent, atunci nici nu te gândi să porți o haină similară, cât de dragă nu ți-ar fi aceasta.

Rochia decoltată la spate.

Fetele plinuțe și cele foarte slabe ar trebui să evite rochii cu tăieturi generoase. Modelele cu decolteu adânc vor lăsa la vedere oasele, pielea lăsată sau surplusul lateral de grăsime. Prin urmare, optați pentru variante modeste, cu tăieturi până la linia sutienului.

De regulă aceste rochii se poartă fără sutien. Însă, într-o circumstanță dificilă ca aceasta sub nici o formă nu purta sutiene cu bretele transparente ci mizează pentru lenjerie cu adeziv sau solicită unui croitor să-ți atașeze în căptușeala rochiei două cupe, care să-ți mențină sânul.

Prototipurile decoltate în față.

O soluție care te-ar putea salva este sutienul cu cupe înalte și decupate, cu o bandă subțire la mijloc.

Rochiile cu umerii goi.

Rochiile cu umerii goi au revenit în modă, făcând furori în rândul tinerelor fashioniste. Însă ai grijă ce lenjerie porți, atunci când optezi pentru un astfel de model. Renunță la sutienele cu bretele transparente, pentru că este doar o iluzie că acestea nu se văd. În schimb poți opta pentru sutiene fără bretele, cu bază lată, întărită cu sârmă. O altă soluție ar fi să coși în căptușeala produsului două cupe, pe care le poți achiziționa în toate magazinele specializate în furnitură.

Rochia cu bretele în spatele gâtului.

Aceleași reguli sunt valabile și pentru produsele cu astfel de croieli. Dacă urmează să îmbraci o haină similară, atunci ai nevoie de un sutien cu bretele detașabile. Plasează una dintre ele după gât, astfel în cât să rămână ascunsă sub fâșiile de stofă a bluzei sau a rochiei.

 

Articolele cu bretele încrucișate.

Pentru astfel de piese vestimentare s-au inventat sutienele push-up cu bretele multifuncționale. Acestea se prind în funcție de croiala hainei, creând iluzia că ești fără de lenjerie.

 

Sursă foto: www.amazon.com

www.popsugar.com