Cinzeci și cinci de ”Cosânzene” dar şi zece „Feți Frumoși” au participat la cea de-a III-a ediție, YD  EVENT.

 

 

Seara a început cu un invitat special și anume un image maker, care a oferit câteva sfaturi utile în materie stil. Specialistul a vorbit despre cum să alegem corect rochia, în funcție de siluetă și a recomandat câteva ținute pentru seara de Revelion. După teorie și sfaturile stilistului a urmat prezentarea unei colecții de rochii vaporoase, create de designerii autohtoni Ecaterina Viștac și Medinscaia Elena, care au debutat în cadrul evenimentului. O colecție feminină de rochii de seară & cocktail în stil minimalist. Ylianna Danko nu a ezitat să recomande creațiile semnate „Le Parole”, iar publicul a apreciat noile modele ale tinerilor designeri.

 

 

Surpriza serii au fost cei șapte creatori hand-made, care și-au expus lucrările în cadrul târgului de bijuterii și accesorii. Invitații s-au arătat foarte încântați de această idee și s-au grăbit să cumpere cele mai originale și frumoase accesorii, realizate de Arina Iachina, Arteom Pugachenko, Natalia Hâznicenco, Nadia Șveț, Rodica Bolganschii, Marina Sochircă și Liudmila Apostol.

 

 

Invitatul special al serii a fost tânărul interpret Denis Latișev. Acompaniat de un pianist, cântărețul a încântat publicul cu piese interpretate live. Atmosfera relaxantă a fost încinsă de un master-class oferit de un hair-stylist, care a învățat doamnele cum să-și aranjeze părul rapid și în același timp, să aibă un look cât mai feminin și original.

Ylianna Danko, după cum a promis, a prezentat câteva modele din colecția limitată, disponibilă într-un singur exemplar.

Surprizele serii s-au încheiat cu un fourchette delicios cu prăjituri și un brad de fructe, toate pregătite de un bucătar iscusit. Desigur, nu a lipsit tombola de premii și o mulțime de cadouri oferite de parteneri și designeri.

 

 

YD EVENT promite să ne surprindă în scurt timp cu noi invitați, noi teme și o nouă ediție organizată în special pentru pasionații de modă. Curioși?!

 

Fotograf: www.daikiri.net