Trebuie să recunosc că rozul nu se regăsește în  paleta mea preferată de culori și totuși pentru  cea de-a doua zi a evenimentului PU89, am decis să port o blană într-o nuanță plăcută de roz pastel.

Țin să menționez că celebra companie „Pantone” a desemnat nuanța Roz Quartz – culoarea anului 2016. Acest lucru demonstrează încă odată faptul că brandurile autohtone evoluează, ținând pasul cu ultimele tendințe ale modei. 
DSC_0256

Așa dar, blana purtată în cea de-a doua zi a evenimentului, are un croi clasic, fiind efectiv destul de versatilă și practică. Așa cum detest hainele voluminoase și grele, am apreciat din prima blănurile semnate Milabrega, datorită faptului că sunt lejere, dar în același timp te protejează de vântul rece și temperaturile scăzute. Mi-am pretat și o căciulă în aceeași nuanță, una originală, mai exact tipică portului național. Modele din colecția FW15/16, realizate din Turcana.
DSC_0269

Fiind mai mult adepta stilului masculin, recunosc că nu mă caracterizează acest look, dar totuși îmi place și vreau să promovez lucrurile frumoase create cu drag acasă.  

Vezi AICI și ținuta purtată în prima zi a evenimentului. 

DSC_0029

DSC_0047

OutfitMilabrega – astrakhan furs

Bălți, str.Ivan Franko 35
Chișinău, str.Armenească 30/1

Imagini: Anna Dancu / Lifestyle-Paradise