Comunitatea ”BRANDURI DIN INIMĂ” bifează în agendă o nouă întâlnire cu toți pasionații de modă ai capitalei. În cadrul evenimentului ”Fashion Soiree”  cele mai bune branduri autohtone își vor prezenta noile colecții, destinate sezonului cald 2016.  

În data de 7 iunie, evenimentul va reunit pe aceeași  estradă brandurile: Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu și Vivi Art Boutique. Pentru rolurile de modele, sunt invitați 65 de politicieni, oameni de afaceri, personalități din cultură și industria muzicală, jurnaliști și vedete, care vor defila în ținute 100% autohtone. Țin să menționez că ”Fashion Soiree” se va desfășura într-un loc neobișnuit – pe aleea verde din fața hotelului ”Jolly Alon”, amplasat ultracentral, în aer liber. Atmosfera solară va fi completată de sangria, fructe de sezon și vinuri răcoritoare.

Doina Nistor, directorul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova: „Evenimentele de modă marca DIN INIMĂ sunt o parte importantă și cea mai spectaculoasă a susținerii pe care USAID o acordă industriei ușoare din Moldova. Fiecare prezentare este o pistă de promovare pentru designerii locali și un prilej unic de a-și demonstra lucrările publicului, tot mai atras de produsele autohtone. Organizarea Fashion Soiree a fost o decizie ad-hoc, deoarece am constatat că în colecțiile de sezon sunt foarte multe creații trendy, perfecte pentru vară, care merită să fie cunoscute acum de amatorii de fashion.”

Fashion soiree_designers

Eliza Fratea, Director Executiv, Asociația Patronală din Industria Ușoară: „Fashion Soiree reprezintă un nou salt în promovarea și susținerea industriei de modă locală, fiind o platformă unică de prezentare a celor mai frumoase colecții ale designerilor autohtoni. La această ediție, vă promitem un ”Fashion Soiree” plin de culoare, stofe fine, ținute vaporoase, persoane publice în rol de modele – toate acestea îmbinate frumos cu atmosfera unei seri calde de vară și al unui pahar de vin select.”

Evenimentul va reunit sub același brand, DIN INIMĂ, colecțiile de vară de la brandurile: Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu și Vivi Art Boutique.

Veniți să vă bucurați de evenimentul ”Fashion Soiree” marca „DIN INIMĂ branduri de Moldova” și aflați direct de la creatorii de modă care sunt tendințele acestei veri! Biletele pot fi procurate accesând  iticket.md

PS: Evenimentul este organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.