În zilele noastre modă pentru copii a avansat într-atât de mult că tendințele în materie de vestimentație și accesorii nu par a se diferenția prea mult de cele pentru maturi. Mai mult decât atât designerii propun pentru pici combinații atât de stylish, că ar concura cu ținutele celor mai cool fashioniste.
Charles James, a fost primul designer care a creat în 1956 o colecţie dedicată copiilor. De atunci, nenumărate brand-uri au preluat această tendință, în fiecare sezon lansând noi linii vestimentare. În prezent micuţii pot purta creaţii semnate: Baby Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Oscar de la Renta, Little Marc Jacobs, Burberry, Stella McCartney, Cavalli, Versace, Marni, Fendi, Moncler etc.
Inspirați de frumusețea naturii, mari creatori de modă ne propun pentru sezonul primăvară/vară cele mai expresive și originale imprimeuri. Chiar dacă unii părinți se limitează doar la culoarea roz pentru fetițe și albastru pentru băieței, atunci designerii ne prezintă o paletă vastă de culori care ne pot inspira. Aici am selectat unele din cele mai reușite outfit-uri care te pot convinge să-ți ții copilul în pas cu moda.
 
Vezi și alte modele accesînd site-urile oficiale.
Text: Ylianna Danko