Te-ai plictisit de felicitările cu inimioare colorate, jucăriile de pluș și lumânările parfumate dăruite în fiecare an de ziua îndrăgostiților?! Atunci e timpul să renunți la obiectele comerciale și banale, optând pe un cadou hand-made inedit, cu care îți vei surprinde plăcut iubita.

Cel mai importat e ca acest cadou să fie dăruit din suflet, să reflecte emoțiile și să transmită mesajul tău de dragoste. Dacă ești în pană de idei, ce cadou ar corespunde acestor criterii, atunci Ylianna Danko îți vine în ajutor!

De curând designerul a lansat o nouă serie de accesorii hand-made, cu heart print și texte de dragoste. La baza acestei colecții de bijuterii este imprimeul cu fragmente selectate din celebre poezii de amor, scrise de marii poeți Mihai Eminescu și Grigore Vieru.

Aceste accesorii păstrează același concept ca anterioarele bijuterii semnate YD, colecția cuprinzând mai multe modele, cum ar fi: broșe, pandantive, coliere și gulere detașabile.

Descoperă toată colecția de bijuterii și procură AICI.

PS: În funcție de preferințele fiecărui client, designerul poate executa modele individuale, ținând cont de gama coloristică, forma și imprimeul solicitat. 

Model: Valeria Melesinschi

Beauty stylist: Viktoria Levintsa

Fotograf: Diana Bodnarenco

Jewelry & dress designer: Ylianna Danko

Local: Pink Martini Room