Toamna se numără  cele mai  feerice și stilate evenimente. Nu am reușit să uităm de precedentul show de modă că deja a început FASHION EXPO 2019 – cel mai mare fashion event din istoria Moldovei.

  În perioada 31 octombrie -3 noiembrie 2019, C.I.E. Moldexpo va găzdui  ediția a XIX-a a Expoziției internaționale specializate de produse, echipamente și materii prime pentru industria ușoară. 

   INTERNATIONAL FASHION EXPO 2019 însumează în toate cele 4 zile un vast program de activităţi conexe, unde vor abunda prezentările de modă, master class-uri și alte evenimente utile atât pentru profesioniștii, cât și pentru consumatori. 

   Pe parcursul expoziției vor avea loc non-stop prezentări de modă. Mai multe branduri, precum   Odema, Natali Platie, Irene Vitali, Tuka Wear, Kalinushka Alionushka, Fabric Studio, Weloki, Diana Mulencova, Malu, Maicom, Nicole Storm, Mily Mia, Tricon my Revival, Tagaer, Coreli de HCV și  Cilli  își vor prezenta colecțiile  FW, în materie de haine pentru maturi și copii, inclusiv rochii de mireasă. 

   Peste 80 de producători și distribuitori din Republica Moldova, Rusia, România și  Spania își vor prezenta cele mai trendy produse și accesorii.  Printre acestea se înscriu Artizana SA, Arilux SRL, Iuvas SRL, Mallena Art Studio SRL, Ionel SA, Maalex Grup SRL, Premiera Dona SRL, YKK Romania SRL, Ilinca Style SRL și altele.

   O noutate absolută în acest an va fi secțiunea tematică ”Sharm Fashion„, care va însuma produse cosmetice de înaltă calitate pentru un machiaj stilat și la modă de la branduri, precum: Gosh Shop, Moonglow, Mon Platin (cosmetice cu caviar negru), Just Make-Up și  Lothantique.

    În cadrul aceleași expoziții, Asociația de modă pentru copii din Republica Moldova va organiza ”Carwalk Kids Fashion 2019„, iar proiectul de modă ”Новая Я” va organiza un curs de modeling. Tot aici, Agenția de modeling ”Luxury General Group„ va organiza cea de-a doua competiție națională ”Super Model Moldova 2019„ !

 

   Programul pare a fi cât se poate de interesant, așa că nu ezita nici o secundă să vizitezi cea mai fashionable expoziție a lunii noiembrie.  Pentru a primi un bilet gratuit,  pentru toate cele 4 zile, înregistrează-te chiar acum  pe site-ul expoziției  www.fashionexpo.moldexpo.md 

 

Organizator: C.I.E. MOLDEXPO S.A.

Suport oficial: Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova

CoorganizatoriAsociația Patronală din Industria Ușoară, Proiectul «Din Inimă», ZIPhouse