Salutare tuturor pasionaților de modă

Am pentru voi o noutate,  care sunt sigură că o să vă placă.  Este vorba de  Privé Fashion Events –  cel mai stylish eveniment de modă al sezonului.

Cea de V-a cincea ediție promite să fie una spectaculoasă, la fel de nonconformistă, fashionable și  memorabilă ca și celelalte. Atmosfera incendiară va fi  încinsă de tocmai  16 branduri, care își vor prezenta cele mai fresh colecții pentru sezonul rece FW 2019/2020. 

Cu certitudine  lista designerilor și brandurilor participante sunt pe măsura așteptărilor. Fără ezitare,  pot spune că avem o selecție uimitoare, fiind aleși unii dintre cei mai buni din domeniul fashion autohton. Iată care sunt aceștia:

– Nude Collection

Nude Collection este brandul de haine care creează ținute de seară  în exclusivitate pentru femei.  Pentru acest sezon brandul autohton propune  un contrast de stiluri, un mix  de materiale fine asortate cu pietre prețioase și un amalgam de nuanțe vii, și culori intense.

– Plattoni

Plattoni este un brand care aduce pe piața autohtonă haine în stil eclectic – elegante, feminine și pe alocuri cu elemente sport-casual. Este predestinat femeilor nonconformiste care adoră libertatea în vestimentație și care au un simț estetic bine dezvoltat. 

Brandul Plattoni îți inspiră ideea de a-ți crea propriul stil, datorită croielilor autentice, care sfidează tendințele standarde ale modei.

– DiLerry

DiLerry este un brand  autohton, ce cuprinde  2 linii vestimentare, cum ar fi lenjerie în stil chic homewear și ținute de tip classy office.  Colecțiile  brandului sunt  axate pe delicatețe și rafinament, bazându-se pe stofe selecte combinate cu elemente de dantelă franceză.

– Sandro Livv

Sandro Livv – Locul unde veți putea experimenta veritabila croitorie italiană. De la alegerea țesăturii fine, a celor mai mari producători de țesătură din lume precum Vitale Barberis Canonico, Reda, Holland & Sherry, Loro Piana, Cerruti, la individualitatea croiului perfect.

– Fortuna Sisters

Colecția de seară ”Delirium” FW 2019/2020, semnată de brandul Fortuna Sisters  are o sursă de inspirație atipică și fascinantă deopotrivă, și anume jocul de lumini și umbre,  proiectat în lamelele ciupercilor. Acestea sunt reprezentate în colecție prin pliseuri și falduri din stofe fine matlasate, plutirea căror te induc într-o stare de delir.

– Cotton Moldova

Cotton este brandul autohton care transformă orice idee în realitate: de la pijamale personalizate până la sacouri și paltoane made-to-measure. Aici vei găsi o echipă cu experiență, dornică să vă ajute atât pentru mici modificări, cât și pentru conceperea tiparului și croirea unei ținute de la zero. 

– Yamamay

Lansat în anul 2001 Yamamay a devenit unul dintre brandurile italiene lideri, în lenjerie intimă și costume de baie, dezvoltând o rețea cu peste 700 de magazine în toată lumea.

– Andaleya 

Ținutele mărcii Andaleya sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

Pe lângă participarea la evenimentele fashion din țara noastră, brandul Andaleya a reușit să bifeze prezența și la show-uri de modă în afara țării. 

– Florentino Delure

Brandul Florentino Delure e un concept ce te induce în lumea eleganței, luxului și rafinamentului. Showroom-ul  creează costume Ready-to-Wear și Made-to-Measure, utilizând țesături de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia. Pe lângă toate acestea, oferă servicii de Fashion Consulting și After Care la nivel înalt.

La Florentino Delure se pune accent pe calitate și individualitate, fiecare produs creat în funcție de personalitate și stil de viață. Este o armonie dintre concept, producere și expunerea produsului astfel încât totul să corespundă celor mai înalte cerințe și nu în ultimul rând a satisfacției clientului.

– Boxing House

Boxing House este un brand cu experiență în categoria articolelor sport. Acesta a fost  creat din pasiune pentru sport, oferind  o deosebită atenție materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor moderne şi designului în trend. Magazinele Boxing House pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de îmbrăcăminte sport, accesorii și echipamente sportive. Misiunea companiei este aceea de a deveni leader de piață întotdeauna inspirându-se și asociindu-se activ cu clienții și partenerii printr-o experiență unică de retail. 

– Rodica Nicov

Unul din punctele forte ale acestui brand este felul său unic de a crea anume acea ținută care te-ar face să te simți unică și excentrică! Vestimentația designerului Rodica Nicov este specială pentru că îmbină elementele etno-rock ca bază și ajută la menținerea tradițiilor noastre autentice. 

– Malliny

Finețe, gingășie și multă feminitate – acestea sunt caracteristicile unei rochii made by Malliny.  Orice ținută a brandului este exclusivă și abordarea fiecărui oaspete în show-room-urile Malliny este absolut diferită. Designerul Lilia Bezer îmbracă femeile în ținute spectaculoase oferindu-le siguranță, notorietate și multă extravaganță.

– 2Coat

Succesul hainelor 2Coat se datorează unei combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, axat pe îndeplinirea cerințelor unui stil de viață urban. Se prezintă ca un brand original, care pune în valoare individualitatea și personalitatea purtătorilor, oferindu-le variante diverse de a explora hainele casual și smart casual proiectate cu inventivitate și atenție la detaliu.

– MiaBella

MiaBella combină un stil feminin și elegant plin de rafinament , street office, cu senzualitatea rochiilor vaporoase create pentru a genera emoție. Dacă vedeta colecției din această vara de la MiaBella a fost inul, ce a surprins prin curaj și originalitate, dând acestei stofe reci căldură și romantism, colecția de toamnă/iarnă se bazează pe materiale organice și consistențe, croieli fine și finisaje impecabile în bogăția de culori ale toamnei. 

– Viggo

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie. Designerul brandului Viggo, Cătălin Botezatu pregătește pentru sezonul următor mari surprize , încadrând în colecția sa linii noi și anume outwear și Sport Viggo, satisfăcând astfel dorințele stilistice ale oricărui bărbat.

– Ariadna by Diana Voevutki

Străbătută cu fir de pasiune, colecția “Feelings”, semnată de Diana Voevutki îmbracă femeia într-o adiere de poveste. O linie vestimentară fantastică, extrem de senzuală și feminină.

 

Dacă vreți să fiți în pas cu moda și să aflați primii care sunt cele mai noi tendințe ale momentului,

atunci lăsa-ți toate problemele deoparte  și rezervați un loc chiar acum  pe www.afisha.md pentru că locurile sunt limitate.