În premieră pentru Republica Moldova, în special pentru toți pasionații de modă şi cei care vor să cunoască cum să-şi creeze stilul personal, Ylianna Danko alături de o echipă de parteneri deschide un nou proiect intitulat “YD Event”. Un plan îndrăzneț, ce presupune în sine un seminar dedicat modei și frumuseții.

Ce ne diferențiază de alte proiecte?! Aici toţi invitații au posibilitatea să cumpere pe loc toate articole prezentate în timpul defilărilor de modă sau expozițiilor de accesorii, la un preț ofertă. Să adreseze întrebări direct creatorilor de modă sau designerilor bijutieri prezenți la eveniment. Vom alege subiecte interesante pentru publicul din sală, discuții interactive şi teme universale.

În cadrul seminarului veți avea parte de prezentări de modă, atât a designerilor moldoveni cât și a brandurilor străine. Aici veți afla ultimele noutăți din sfera modei, analize ale tendințelor actuale și sfaturi de stil. Totodată veți avea parte de recomandări din partea stiliștilor şi designerilor gazdă, prezentări şi târguri de bijuterii, master class-uri, invitați speciali din Showbiz şi lumea modei, atât din țară cât şi de peste hotare. Cadouri, distracții şi surprize.

Vă invităm la deschidere. Cinci septembrie, ora 18:00, în localul „Moldcell Cafe”

Photo & Design: www.daikiri.net