Salutare frumoasele mele.

  Astăzi nu vom vorbi despre modă ci despre frumusețe. Fiecare femeie are secretele sale de îngrijire a tenului, iar eu la rândul meu le am pe ale mele și  astăzi vă voi destăinui câteva dintre ele. De curând  în Moldova, a fost lansată  cea mai bună și sănătoasă linie de cosmetică decorativă, marca Antos. O linie BIO, creată cu dragoste în Italia. 💚
  Este vorba de Linia Bio de make-up la care s-a lucrat mai bine de trei ani. Aceste produse sunt deosebite prin faptul că nu doar machiază, ci și tratează diferite probleme ale tenului, fiind create din ingrediente naturale, fără coloranți, silicon ș.a.m.d. Așa că, nu vă mai otrăviți tenul cu produse nocive ci răsfățați-l cu produse de calitate.  

  Iată care sunt produsele minune, care îți vor pune în evidența frumusețea naturală:

  Creion pentru contur

  ”Antos” vă oferă varianta bio de creion contur pentru ochi şi pentru sprâncene. Creionul pentru ochi  are la bază pigmenţi minerali şi ceară organică. Mixul de ingrediente naturale a fost atent selecţionat pentru a nu provoca alergii şi iritaţii ale pielii, așa că, îl puteți folosi cu încredere pe zonele sensibile ale ochilor. Cu ajutorul creionului pentru sprâncene veți contura cu ușurință forma dorită și umple golurile. 

  Mascara

  Mascara bio de la ”Antos„  nu doar alungește genele mai bine decât oricare alt rimel, ci are  efect pozitiv asupra genelor, datorită ingredientelor naturale precum:

-Uleiul de jojoba, care  accelerează creșterea și întărește  firului de păr.
– Uleiul de ricin hidratează genele şi le face mai rezistente şi mai groase. Drept rezultat, genele nu vor mai cădea atât de uşor, atunci când vă demachiați.

– Salvia are un  efect calmant, bacteriostatic și antisudorific pronunţat. Datorită ei, machiajul va rezista mai bine pe gene, timp mai îndelungat.

  Fond de ten

  Chiar și cele mai exigente consumatoare vor putea găsi aici texturi revoluționare, și calitate echivalentă cu a produselor profesionale de machiaj. Noul fond de ten de la ”Antos„ este  anti-îmbătrânire cu acid hialuronic și factor de protecție SPF 25. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de piele în special pentru cea deshidratată și îmbătrânită prematur. Reduce ridurile mici și semnele de oboseală, oferindu-i tenului o culoare naturală, uniformă și radiantă. 

  Luciurile de buze

  Luciurile de buze organice sunt o alternativă sănătoasă, fără metale grele și substanțe chimice dăunătoare, prezente în majoritatea produselor de machiaj. Acestea sunt obţinute din ingrediente precum: extract de rozmarin , extract de cais, ulei de ricin , ulei de seminţe de floarea soarelui , ceară de albine  și  unt de shea.  Acestea au efect de catifelare și hidratare a buzelor, oferindu-le  strălucire și volum. 

  Acestea sunt cele 5 produse pe care le-am testat și pe care vi le recomand cu drag. Însă, linia BIO  de cosmetică decorativă cuprinde o gamă mult mai vastă de produse, de aceea, vizitează centrul   Antos, str.Mihai Eminescu 66, pentru a testa toate produse de machiaj !!!