Orice stilist poate confirma faptul că pantofii cusuți manual sunt  o veritabilă emblemă a eleganței masculine.  Un astfel de accesoriu contribuie la crearea unei  imagini de succes, prin stil, eleganță, personalitate  și  materiale premium de calitate.

  Însă, puțini știu unde ar putea să creeze la comandă o pereche de pantofi personalizați, care să corespundă cerințelor estice, dar și celor de confort.   În acest scop, vin cu o recomandare în adresa brandului Sandro Livv, care  a creat un concept exclusivist, în care fiecare bărbat poate personaliza pantofii,  în funcție de  cerințele și  stilul său de viață.


  Acest concept permite de a crea pantofi confortabili  cu un design unic. Fiecare client având posibilitatea de a crea propriul design al viitorilor pantofi, ținând cont de propriile preferințe stilistice și coloristice. Țin să menționez că pantofii sunt cusuți la un atelier din Italia, fiind realizați din materiale naturale, perioada de execuție variind de la 3 până la 5 săptămâni, în funcție de complexitatea lucrului. 

Mai jos puteți vedea câteva exemple de pantofi cusuți pentru clienții Sandro Livv:

Mai multe detalii : sandroliv.com 

Adresa showroom-ului: str. Sfatul Țării 15
Telefon:  (+373) 672 22 888