Dacă te declari un pasionat de modă,  artă și originalitate, atunci nu poți pierde cea mai nonconformistă prezentare de modă a acestei primăveri. Designerii, Piotr Alii și Miron Cristina, pregătesc un spectacol unic în Moldova, în stil performance, care se va desfășura pe scena teatrului ”Mihai Eminescu„.

,,Blăstăm Basarabean” este un Fashion Show-ul Performance +18, ce întruchipează istoria bătrânului pământ moldav. Te așteaptă un show plin de simboluri și misticism cu caracter ritualist, care va fi prezentat în forma unui spectacol, în care colecția determină o simțire înaltă pentru natura eternă.

Spectacolul este împărțit în 3 fragmente: nașterea (botezul), cununia și moartea. Toate 3 scene sunt cele mai importante acțiuni din cultura și viața unui basarabean. Aceste fragmente definesc realitatea moldovenească într-o formă artistică, cu elemente provocatoare și de șoc, însoțite de un spectacol cu lumini și sunet.

Fashion Show -ul “Blăstăm Basarabean” va avea loc pe data de 24 mai, la ora 19.30, în incinta Teatrului “Mihai Eminescu”.

Biletele pentru eveniment pot fi procurate la casele teatrului ”Mihai Eminescu”, în limita stocului disponibil sau on-line pe:  https://iticket.md 

Află mai multe detalii pe pagina oficială a evenimentului: www.facebook.com