Cu certitudine octombrie poate fi numită luna evenimentelor fashion. În această perioadă se vor organiza mai multe evenimente cu stil, unul dintre care și expoziția  internațională ”Fashion Expo 2018, care se va desfășura timp de 4 zile la ”MoldExpo”.

  Anul acesta organizatorii pregătesc o expoziție specială, ce promite a fi cea mai mare și spectaculoasă din istoria modei autohtone. Expoziția va avea un concept deosebit, intitulat #seenowbuynow,  ce subânțelege să alegi direct de la creator ținuta care te caracterizează și să o procuri la un preț special, oferit doar vizitatorilor.

  Țin să menționez că în acest an, în premieră, expoziția se va desfășura în 3 pavilioane:

  Zona I- INSIDE FASHION
  Aici își vor expune colecțiile 50 de producători din Moldova, Ucraina, Polonia și Spania.

  Zona F- FUTURE YOUNG DESIGNERS

  Acest pavilion va fi  împărțit în două zone: Zona “SeeNowBuyNow” – unde 30 de designeri vestimentari își vor prezenta colecțiile de haine și accesorii, care pot fi cumpărate pe loc,  și  Zona “PODIUM” – unde vor fi  prezentări  de modă, în regim non-stop.

 Zona E – EXPO BRANDS

  În această zonă veți găsi alți 40 de distribuitori de haine, încălțăminte și accesorii, care  își vor vinde produsele la prețuri speciale.

Mai multe detalii găsiți pa pagina oficială e expoziției International Fashion Expo

  PS: Sunt sigură că veți găsi lucruri uimitoare la această expoziție, de aceea nu ezitați  să mergeți ca să susțineți designerii locali, să descoperiți branduri internaționale și să vă reînnoiți garderoba cu cele mai în vogă haine și accesorii !!!

Text: Ylianna Danko

Sursă: www.facebook.com