Cine dacă nu eu te va ține la curent cu tot ce se întâmplă în industria fashion de la noi din țară?! 🙂 Uite că și de această dată mă grăbesc să  te anunț  că curând va avea loc ”Privé Fashion Events”, cel mai neordinar eveniment de modă din Republica Moldova.

  Ca de obicei, Privé Events promite să impresioneze publicul prin eleganță și decor sofisticat. Laitmotivul evenimentului constituind  stilul baroc, cu elemente de dramatism și erotism. 

 Pe 4 octombrie, la cea de-a  III-a ediție vor participa  14 designeri moldoveni, inclusiv branduri internaționale, care își vor expune cele mai trendy colecții pentru sezonul Fall / Winter 2018 – 19. Iată care sunt aceștia:

– Berrezzo

  Ținutele acestui brand sunt elegante, dinamice, curajoase și extrem de feminine. Abordarea individuală, asezonată cu decor lucrat manual, fac aceste piese vestimentare incomparabile și inconfundabile. 

– Andaleya

  Ținutele marca ”Andaleya” sunt create pentru femeile moderne, preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

– Nicole Storm

 “Nicole Storm” este un brand nou pe piața locală, care produce ținute de seară și cocktail pentru dame. Stilul minimalist și sofisticat în același timp, pune în valoare feminitatea posesoarei, iar producerea în ediții limitate evidențiază unicitatea personalității sale.

– Fortuna Sisters

  ”Fortuna Sisters„ este tandemul a două surori, adepte ale stilului feminin, pasionate de modă și artă.  Materialele fine, atenția la detalii, design-ul unic și tehnicile manuale minuțioase sunt cartea de vizită a acestui brand.

– Irina Kroitor

  O caracteristică distinctivă a mărcii ”Irina Kroitor” este faptul că fiecare client își păstrează individualitatea. Gama sortimentului este extinsă de la lenjeria de corp, îmbrăcăminte și până la pălării.

– Ana Popova

  Timp de 10 ani, brandul ,,Ana Popova” s-a remarcat cu colecții inedite de bijuterii, iar recent s-a lansat și cu lenjerie vestimentară pentru casă. Colecția „Loungewear” conține pijamale lejere, salopete și rochii ușoare. Modelele sunt completate cu imprimeuri, volane și elemente din dantelă fină ce reflectă expresia romantismului feminin influențat de stilul retro din anii ’40. Colecția este dedicată femeilor care preferă să rămână tandre chiar și atunci când sunt acasă.

105/Store

Magazinul multi-brand ”105/store„ găzduiește exclusiv mărci #madeinnoldova, precum :

Osez le style – calitatea și  unicitatea  sunt valorile pe care le promovează acest brand. Producătorii au reușit să îmbine  țesăturile italiene cu  competența specialiștilor din Moldova, obținând astfel un  produs final, stilat și deosebit.

DiLerry – brand autohton lansat în 2016. Specializat pe delicatețe și rafinament, precum și stofe fine de atlas, combinate cu dantelă franceză. Brandul cuprinde 2 linii: lenjerie în stil chic homewear și  ținute de tip office.

March Again – dăruiește o senzaţie de armonie și  de individualitate.

– 2Coat by Olga Tovstenco

  Designerul, Olga Tovstenco, propune o linie vestimentară feminină și elegantă, menită să pună în evidență individualitatea fiecărei purtătoare. 

– O&C Bralettes

  O&C Bralettes s-a născut din dragostea pentru frumos și din dorința de a oferi femeii o stare de confort, siguranță și acceptare a propriei senzualități în fiecare moment al zilei. Laitmotivul noilor colecții este tandemul dintre dramatism și romantism.

– Șotropa

 Noua colecție, semnată de brandul  ”Șotropa” reflectă intru totul spiritul brandului la nivel estetic. Aceasta are  menirea de a oferi clientelor o atitudine puternică, care să le amplifice încrederea în propriile forțe.

– Viggo

  Fiecare piesă din colecțiile brandului este rezultatul pasiunii desăvârșite pentru clasicul stil masculin adaptat cerințelor bărbatului modern. Construcția tradițională a costumului oferă acestuia clasă și longevitate, în timp ce croiala modernă și țesăturile superioare plasează purtătorul sub lumina reflectoarelor.

– Ariadna

  Noua colecţie ”Ariadna„ este o continuare a poveştilor pe care le crează de fiecare dată. O linie vestimentară care îmbină fineţea tulle-ului, fluiditatea mătăsii şi sclipirea cristalelor, cusute manual. 

– Sofi&Co

  Magazinul ”Sofi&Co” este binecunoscut în rândul fashioniste-lor datorită pieselor trendy, de calitate. Recent, brandul a pus bazele propriei producții prin lansarea unei  colecții, marca ”Sofi&Co”.

– Malliny

 Rochiile marca ”Malliny” sunt pentru femeile care se simt bine în pielea lor și pentru care haina este doar o reflexie a  personalității.

Biletele de participare la fashion  show pot fi procurate pe site-ul afisha.md 

Numărul de locuri este  limitat !!!

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com