Salutare. 

 

  Astăzi vă propun spre citire un interviu util, care îmbină recomandarea stilistului, informații despre procesul de creație a mănușilor hand-made și despre tendințe, redate prin prisma unuia dintre cei mai stilați bărbați din Chișinău. Este vorba de   Alexandru Corinețel- fondatorul brandului SANDRO LIVV

 –  Bună, Alexandru! Sunt încântată să discutăm astăzi despre minunatele mănuși SANDRO LIVV. Pentru început, ne poți povesti despre procesul de creație și tradiția artizanală care stă la baza brandului?

 

 –  Salut! Cu mare plăcere. La SANDRO LIVV, punem un accent deosebit pe artizanat și tradiție.

Ultimul nostru produs de anul acesta sunt mănușile lucrate manual de către cei mai buni artizani din Napoli. Aceste mănuși reprezintă un atribut elegant adus mâinilor pricepute care le-au creat și constituie o garanție pentru trecerea timpului. Sunt cusute de o familie care coase mănuși din anul 1930. Moliciunea pielii este subliniată de o căptușeală delicată din cașmir. Aceste mănuși îți vor menține mâinile calde chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Fiecare detaliu, de la croiala lor elegantă până la atenția la finețe, face ca aceste mănuși să fie mai mult decât accesorii – ele sunt o declarație de stil și calitate.

 

– Fascinant! Cum se reflectă această atenție la detalii și tradiție în designul și calitatea mănușilor?

–  Ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea produselor noastre. Încă de la primele etape și vopsirea inițială a pielii în butoi, păstrăm metodele tradiționale napoletane pentru a asigura o textură moale și naturală. Alegem personal fiecare piele, inspectând-o cu atenție pentru a evidenția caracteristicile unice ale fiecărei bucăți. Procesul de tăiere se face manual, cu atenție la defecte, pentru a sublinia frumusețea naturală a materialului.

 

 – Apreciez flexibilitatea și dedicația voastră. Însă, pentru cei care nu au reușit încă să probeze și să pipăie  aceste produse pe viu, cum ai descrie experiența de a purta mănuși  hand-made?

– A purta mănuși SANDRO LIVV  este o experiență de neegalat. Acestea sunt concepute pentru a se simți că o a doua piele, pentru a uita că le porți. Fiecare detaliu, fiecare cusătură, aduce un nivel de confort și rafinament pe care speram să îl simtă fiecare purtător.

 

– Prin ce vă diferențiați de alte branduri de mănuși de pe piața locală și nu doar ?

 

– Ne diferențiem prin calitatea superioară a materialelor și prin tradiția pe care o onorăm cu fiecare pereche produsă. Suntem mândri că am reușit să aducem aceste mănuși pentru clienții nostri și în Moldova.

 

– Pentru  modă este în continuă mișcare, am vrea  știm cum vă raportați la trenduri și care sunt noutățile acestui sezon pe care le putem găsi la SANDRO LIVV.

– Industria modei este în continuă evoluție, în fiecare sezon propunând pasionaților de modă cele mai neașteptate propuneri în materie de culori, croiuri și stiluri. Astăzi, diversitatea este atât de mare, încât fiecare se poate regăsi în funcție de propriile preferințe. Cu toate astea, filosofia brandului nostru pune accent pe modele iconice și atemporale, care au  la bază un design laconic și versatil, care oferă posibilitate clienților noștri să adapteze mănușile la orice ocazie și stil. Punem accent pe o stilistică curată, înfrumusețată doar de materia primă de calitate superioară,  cusăturile decorative și gama coloristică bogată. Și apoi, în showroom-ul nostru poți găși mănuși atât pentru femei cât și pentru bărbați  pentru șofat,  manuși pentru devaisurile touch screen și alte ocazii ale vieții cotidiene. 

 

– Extraordinar! Și, pentru că mereu veniți cu noi provocări și noutăți vestimentare, ce planuri aveți pentru viitorul brandului ?

 

– Dorim să continuăm să promovăm tradiția artizanală Made in Naples la nivel național și internațional. Vrem să arătăm cum calitatea și prestigiul se pot întâlni urmând dictații ale moștenirii artizanale și având mereu ochii asupra unei modernități în continuă evoluție.

 

 

 

 – Un viitor plin de promisiuni! Mulțumim pentru această incursiune în lumea SANDRO LIVV!

 

–  Mulțumesc! Este o bucurie  împărtășim pasiunea noastră pentru artizanat și calitate.   Așteptăm cu nerăbdare  tot mai mulți oameni  descopere frumusețea mănușilor noastre.

  www.sandrolivv.com