Pretind să cred că o femeie frumoasă și stilată este întâi de toate o femeie îngrijită. Una care are mereu părul curat, manichiura perfectă, o ținută impecabilă  și un zâmbet incontestabil. De ce anume zâmbetul?!  Pentru că  nimic nu poate egala un zâmbet frumos, nici măcar ținuta asortată cu multă maiestrie. 
  Conform unui studiu britanic femeile care zâmbesc sunt considerate mai simpatice, zâmbetul făcându-le  mai atrăgătoare. Așa că fetelor…  începem schimbare de stil cu un tratament pentru albirea dinților  de la @ismile Acest kit miraculos l-am descoperit de curând și chiar dacă nu sunt la prima experiență de albire a dinților, nemijlocit acesta mi-a plăcut, întâi de toate pentru că îl poți folosi rapid și fără sacrificii oriunde ai chef. 
   Setul este absolut inofensiv și nu are efecte nocive, și asta pentru că nu conține  peroxid, având la bază doar ingrediente naturale. Produsele @ismile având garanție  din partea Ministerului Sănătății din RM. 

Setul  include :

◼ LED-ul de activare (baterii incluse)⁣
◼ 3 Seringi cu gel de albire 3ML⁣  (O dată ce gelurile pentru albirea dinților se termină, puteți comanda încă un set din 3 seringi pentru a continua procedura).
◼ Gutiera bucală universală⁣ din Silicon
◼ Manual cu instrucțiuni  + Grilă pentru măsurarea progresului de albire.

   Din propria experiență pot confirma că kit-ul este extrem de simplu în utilizare, tot tratamentul durând doar 7 zile.  Se recomandă seara  să vă spălați dinții, iar peste aproximativ 45 minute să faceți procedura. După, timp de 3 ore nu trebuie sa mâncați nimic. Pentru ca efectul să fie vizibil, pe  durata tratamentului, evitați excesul de cafea, ceai, băuturi cu coloranți (atât naturali cât și artificiali). 
 

Mod de utilizare:⁣⁣

⁣⁣1. Scoateți bateria, înlăturați ambalajul din plastic și introduceți bateria din nou.⁣⁣
⁣⁣
2. Conectați gutiera din silicon la lumina led prin conectarea acestora.⁣⁣
⁣⁣
3. Așezați o cantitate mică de gel în amprenta dentară atât în partea de sus cât și cea inferioara . Important : Nu supraîncărcați gutiera !⁣⁣

4. Apăsați butonul de pornire al luminii și lăsați timp de 10 de minute pentru cele mai bune rezultate. Lumina se stinge automat.
⁣⁣
5. Îndepărtați gutiera. Clătiți bine gura cu apă călduță pentru a îndepărta gelul rezidual și nu o înghițiți. Spălați gutiera pentru a îndepărta excesul de gel.⁣⁣

   Pentru a vă menține dinții albi și strălucitori @ismile vă recomandă să faceți tratamentul odată la 2 săptămâni după finisarea primei proceduri, care a durat 7 zile. 

Acum vă invit să descoperiți  cel mai bun și eficient tratament pentru albirea dinților pe paginile oficiale ”ISMILE” de Facebook sau Instagram . Produs recomandat cu drag de stilista Ylianna Danko.