Descoperirea acestei toamne, pentru mine personal ca stilist și consumator, este brandul autohton O’devalleo linie vestimentară  de haine tricotate, extrem de  comode, practice și cel mai important atemporale.
  Așa zisa descoperire a avut loc în cadrul evenimentului Moldova Fashion Marathon, unde am avut prilejul să stilizez ținutele masculine ale acestui brand. Acest lucru nu putea fi posibil de cât cu ajutorul noului meu asistent, Lucia Covali – cea care a fost mâinile și ochii mei în culise, fapt pentru care îi mulțumesc public pentru ajutor și implicare.

  Trebuie să recunosc că am apreciat noua colecție masculină de tricotaje, realizate din lână naturală  ”Merinos„ (adusă din Italia, regiunea Toscanei) de cea mai  înaltă calitate. Colecția propune o gamă vastă de pulovere, cardigane, hanorace și tricouri polo în cele mai variate culori. 
  Pentru a asigura o apariție  demnă de admirație,  am apelat la alte branduri, de unde am selectat cele mai stylish accesorii. Drept rezultat  articolele tricotate  O’devalle  au fost asortate cu cei mai cool pantaloni, șosete și pantofi marca BIZU.MD, cei mai fashionable ochelari de la Felicia Optic Center, și cele mai trendy genți și centuri, semnate de brandul autohton Vitalie Burlacu
  Am constatat că confortul este  esențial pentru ”O’devalle„, obiectivul brand-ului find  practicabilitatea și calitatea. Mai simplu vorbind O’devalle  oferă  simplitatea unei vieți metropolitane  în armonie cu natura.
  Sunt sigură că fiecare bărbat (indiferent de vârstă și statut) se va regăsi în această colecție și asta pentru că propune o multitudine de articole vestimentare în cele mai diverse stiluri (de la hanorace sport și până la pulovere clasice). Ca să vă convingeți de asta vă îndemn să vizitați cele mai apropiate magazine din capitală. 
PS: Produse recomandate de stilista Ylianna Danko

Text: Ylianna Danko

Fotografii: Alex Morguci