Salutare frumoasele mele pasionate de modă.

   Astăzi revizuind paginile de internet am găsit un articol foarte interesant cu care am decis să mă împart cu voi.

   Se știe bine că alegerile pe care le facem (fie în materie de culori sau stil) comunică celor din jur câte ceva despre noi, un soi de limbaj nonverbal, care ne crează o imagine în public. Psihologii susțin că acest lucru se datorează faptului că aceste decizii  sunt strâns legate de subconștientul nostru.

   Sincer, habar nu am conform căror criterii specialiștii au făcut aceste selecții, dar modelul pe care l-am selectat eu, a corespuns totalmente caracterului meu. Acum urmează să vă testați și voi ca să aflați caracteristicile personalității voastre.

NOTĂ: Priviți imaginea și alegeți o rochie. Încercați să o alegeți pe cea pe care credeți că vă reprezintă:

Rochia 1

Dacă ați ales această rochie, aveți un gust rafinat și știți să vă prezentați corect. Pentru voi nu este o problemă să stabiliți contactul chiar și cu persoanele care se află mai sus pe scara socială. Totul se datorează abilităților voastre de comunicare înnăscute. Sunteți  o persoană fermecătoare și carismatică.

Rochia 2

Alegerea acestei rochii sugerează că sunteți o fire blândă și puțin naivă. Multe dintre deciziile voastre vin direct din inimă. Acționând în acest fel, alegerea nu vă ia mult timp. Dar uneori trebuie să fiți atentă la consecințe. În schimb, cei din jur vă adoră. Mulți oameni vă cer sfatul, pentru că aveți darul de a oferi speranță.

Rochia 3 

Sunteți  femeia pe care mulți nu o pot descoperi. Un mister fermecător. Mulți ar dori să se apropie , dar îi acceptați doar pe cei care sunt capabili să vă atingă inima. Oamenii din jur sunt înnebuniți de personalitatea voastră. Ei vă ascultă gândurile și încearcă să vă imite.

Rochia 4

Alegerea acestei rochii sugerează că neapărat trebuie să obțineți bunăstare financiară. Sunteți dispusă să lucrați din greu și nu vă este teamă să vă asumați responsabilitatea. În cele din urmă, eforturile  vor fi apreciate. Sunteți  capabilă să mutați munții pentru a vă  atinge obiectivul.

Rochia 5

Dacă v-a plăcut cel mai mult această rochie, atunci sunteți o persoană talentată și inteligentă. Vă iubiți munca și vă bucurați de viață. Reușiți să  găsiti ceva pozitiv chiar și în lucrurile mici. Energia  de care dați dovadă oferă oamenilor din jur speranță și optimism. Urmeați-vă inima și veți reuși.

Rochia 6 

Dacă ați ales această rochie, să știți că vi se potrivește totul, pentru că atractivitatea este în interiorul vostru. Fascinați oamenii cu o singură privire. Când vă faceți apariția într-un loc public, toate privirile sunt îndreptate asupra voastră. O astfel de atenție este uneori obositoare, dar nu ați schimba-o pe nimic.

Rochia 7

Sunteți o persoană muncitoare. Vă este greu să vă distrageți  de la rutina  lucrului, chiar și acasă vă gândiți la muncă. Familia este deja obișnuită cu asta. Dar în acest flux, s-ar putea să pierdeți unele momente importante. Încercați să uitați de muncă și să vă  bucurați de ceea ce se întâmplă aici și acum.

Rochia 8

Dacă ați ales această rochie atunci vă puteți considera  o femeie fatală. Înțelegeți perfect acest lucru, dar nu acordați prea multă importanță. Aveți multe interese și evoluați constant. Alții ar putea crede că sunteți ciudată, dar asta nu vă deranjează deloc. Doar cei apropiați înțeleg că în interiorul vostru se ascunde o fire romantică.

 

Text: Ylianna Danko

Notă: Orice informație de pe portalalul www.ydanko.com poate fi preluată doar cu acordul în scris a autorului,  Ylianna Danko !!!